PVV Brabant kiest Lonsdale kaalkopje als voorzitter

Alexander van Hattem (PVV)
Alexander van Hattem (PVV)
De PVV Brabant heeft Alexander van Hattem gekozen als fractievoorzitter. Van Hattem werd bekend vanwege zijn activiteiten als LPF sympathisant waarbij hij bij voorkeur probeerde bruggen te bouwen tussen LPF en radicale extreem-rechtse groepen. Op deze website zie je een fotootje van Van Hattem die in een Lonsdale jackje staat te flyeren voor Nieuw Rechts. Ook onderhield of onderhoudt Van Hattem warme contacten met oudgedienden van de Centrum Partij en CD.

7 gedachten over “PVV Brabant kiest Lonsdale kaalkopje als voorzitter”

  1. En zo komen er steeds meer bewijzen voor mijn overtuiging dat de nazi’s helemaal niet verslagen zijn maar slechts ondergedoken. Nu komen zij uit hun drekholen tevoorschijn en hebben al zitting in de tweede kamer. Door de gevestigde orde wordt de nazi’s ook nog eens geen strobreed in de weg gelegd! Een bruine paljas, gesteund door een tot bruin verkleurende, voormalig rode partij, durft zich “premier van alle Nederlanders” te noemen! Deze mafkees, afkomstig uit een duidelijke organisatie met criminele inslag, de VVD dus, vindt deze nazistische bende een “doodgewone” partij! Gelukkig weten verstandige mensen nu door wie zij uitgekleed en uitgebeend worden! Niets nieuws onder de zon. De hoogste tijd om de valbijl weer eens uit het vet te halen!

  2. Hou eens op met die verwijten en kijk wat die jongen tegenwoordig doet. Neem eens een kijkje naar zijn statenvragen daar is niets mis mee. Het enige wat jullie doen is zo’n jongen beschadigen. Die jongen heeft gewoon een brede scheiding en scheert zijn kop niet kaal dus dat kaalkopje is nergens voor nodig (moet hij dan een pruik gaan dragen?).

  3. Kaalkopje is een bekende benaming voor rechtse mensjes die in lonsdale jekjes flyeren voor rechtse clubjes.

  4. @4 Er bestaat in ieder geval een foto met Van Hattem in Lonsdale jack.
    Lonsdale was een tijdje bij (Duitse) neo-nazis geliefd, nadat ze ontdekten, dat bij het dragen van een lonsdale T-shirt met een open jack erover, alleen de letters NSDA (NationalSozialistische Arbeiter) te zien zijn De P (Partei) ontbreekt.. Je moet er maar opkomen. Toen Lonsdale daar lucht van kreeg, hebben ze de campagne “Lonsdale likes all colors” gestart. Met succes. Nu is Thor Steinar het geliefde merk.

Reacties zijn gesloten.