Rutte uit de gratie – VVD implodeert

BREKEND BREKEND BREKEND BREKEND BREKEND BREKEND BREKEND BREKEND BREKEND

Haalt dit kabinet 30 april? Nadat gisteren al de beoogd opvolger van Rutte, minister Edit Schippers, aan heeft gegeven dat die 3 procent voor haar “zomaar een getalletje” is, en dat ze eens een hartig woordje zal gaan wisselen met de premier, zaagt nu ook VVD-onderknuppel Halve Zoolstra aan de stoelpoten van onze nationale giechelbek.

Halve Zoolstra laat weinig heel van het Baghdad Bob achtige verhaal van Marx Rutte:

Ik vond eerlijk gezegd, wat ik een beetje gekke constructie vond in het sociaal akkoord, was dat de dat aanvullende bezuinigingspakket wat nu even van tafel is, maar waarvan ook gewoon heel helder is dat als in augustus/september, als de nieuwe CPB-raming er is, als we nog steeds tekort hebben, ja dan gaan we gewoon invoeren.

En eerlijk gezegd: ik hoop dat Nederland wel van dat sombere afgaat, maar laat ik als VVD-fractievoorzitter heel helder zijn, in augustus ligt daar gewoon weer dat pakket weer op tafel, want ik moet ook nog zien of we wel in staat zijn dat om gat weer in te lopen, ik ben daar sceptisch over.

Het zou heel knap zijn als wij in een paar maanden tijd een flink tekort op de begroting weten in te lopen (NOS).

Met andere woorden: luister niet naar Rutte, die kletst maar wat.

Misschien een tip voor de VVD bij de komende verkiezingen: beloven dat je je dit keer wél aan je verkiezingsbeloften houdt.

12 gedachten over “Rutte uit de gratie – VVD implodeert”

 1. Het is grappig om te observeren dat VVD voormanen de bevolking van een hele land aan luchtige verhaaltjes en kletspraat vasthouden.

  Vervolgens doet de stemvee alsnog op hun stemmen.

  Dit is zeker geen kenmerk van de kennisland.

 2. In een land waar sociaal zijn not done is maar liegen en bedriegen de norm. In zo een land gaat helaas de VVD helemaal op in de PVV. Dus wint Rutte alsnog. Is ook de opzet geweest kan niet anders. Wel slim gespeeld maar heel slecht voor Nederland en ook de landen om ons heen.

  Tokkie dom en Elitair dom zijn communicerende vaten. Holle vaten dat wel. Maar op een dag moet er toch ergens een lek in komen zodat het geheel leegloopt.

  Wat mij ook opvalt is dat rechts als ze niet al te dom zijn ook om Cabaratiers kunnen lachen, naar muziek luisteren en soms ook kunst kijken. Maar ook alle uitvindigen die ze genieten komen van creatieve denkers en doeners. Ze vergeten daarbij dat het vooral door linkse vrijdenkers is gecreeeerd. Einstein was links. Belangrijke Natuurkundige instituten zijn een mengeling van nationaliteiten dus mulitculti is ook links maar eigenlijk totaal niet met politiek bezig maar met baanbrekend onderzoek iets waar rechtsen geen oog voor hebben totdat ze er cash mee kunnen maken dan komen hun juristjes, economen en autoverkopertjes de uitvindingen claimen voor eigen gewin.

  Rechts is meer van het geld, boekverbrandingen, SBS 6 kijken, oorlogje en machtspelletjes.

 3. Oh en zei ik ook nog rassen haten en homo’s bashen tenzij ze er politiek beter van kunnen worden. En natuurlijk heeft rechts niks met millieu maar wel met Autoweek of topgear (best geestig).

 4. Dit land gaat kapot ,en als het zover is is verdwenen die zot .Verdwenen met huid en haar ,de groote idioot .Hij heeft het land verkloot .En ontstal het volk zijn brood .

 5. Alles gaat kapot. Ook de aarde dreunt hard terug. Het weer doet ook lekker mee.
  Kortom: we verkeren nu in een echte krisis als ook de natuur zich nog tegen ons keert.
  Grote chaos.
  Bij de VVD regeert de arrogantie van de marktwerking.

  Ik word bang om te blijven leven.
  Als ‘socialist’ heb je hier niks meer te zoeken.
  Homorechten ok. Maar als je dan leest dat de moslims in de voorsteden van Parijs e.d. de baas worden en de sharia her en der overwogen wordt dan vraag je je af wanneer de hel tot iedereen doordringt ?

  Niet tot het hersenloze hoofd van Rutte.

 6. @7, is dat nou prettig, om voor dramaqueen te spelen?

  Maak ‘es een jaar ofzo geen gebruik van dat vermaledijde interwebs, als je er niet mee weet om te gaan. Niemand die je verplicht om ‘de media wereldwijd’ te volgen, om vervolgens alles op één hoop te kwakken.

  “Maar als je dan leest dat…”

  Tsssk.

 7. Je moet je schamen en het terug draaien ben 73jaar.heb aow,met aanvulling aoi.die hebben mij dik 70euro gekort.aoweers krijgen1023euro in de maand dat moet ik ook hebben,maar omdat ik een aanvullend aoi er bij heb om het aan te vullen,en die hebben mij nu goed gekort moet nu rond komen van 9056euro tel uit je winst,heb niet eens een pensioen er bij.U moet dat terug draaien.dat ik min 72euro er weer bij krijg en dat ik weer een normaal aow heb met een aanvullend aoi dan kom ik weer net zo als in het begin weer op een op het zelfde als ieder ander aoweeeres waar je recht op hebt.door U kom ik in de schulden zodadelijk ben je 73jaar en dan flik je dit,heb geen goed woord meer voor U over.en zal nooit meer op U stemmen.een woord schandalig.hoe met de ouderen te werk gaat.ja heb je een goed pesioen heb je spaar centen,ja dan kan je een steentje bij dragen,maar niet van mensen die niks hebben en geen pensioentje hebben,Umoet hier iets aan doen.Ik hoop dat het bij u door zal dringen er in verdiepengaat.
  mevr.a.de vries

 8. @9

  Als u op Rutte of Samsom hebt gestemd heb ik geen medelijden.
  Eigen schuld.

Reacties zijn gesloten.