Sociaal-democratie anno 2013: wilt u iets extra’s kopen voor de voedselbank? Dank u

Je weet toch niet wat je leest.
Nederland sterker en socialer. Dus als u nu een pakje van dit of dat koopt voor een stakker die in nood zit dan komt Nederland er weer helemaal bovenop.

De Partij van de Arbeid anno 2013. Wij ontslaan tienduizenden maar we vragen of u een extraatje heeft voor de voedselbank. Maar liefst HONDERD MILJOEN voor de armoedebestrijding uittrekken, terwijl dat toch ook in asfalt of politieopleidingen in Afghanistan belegd had kunnen worden, maar wij vragen toch ook of u een steentje bijdraagt voor het Leger des Heils – binnenkort mag u daar ook aankloppen.

4 gedachten over “Sociaal-democratie anno 2013: wilt u iets extra’s kopen voor de voedselbank? Dank u”

  1. Vroeger, vijftien tot twintig jaar geleden, ging de opbrengst van zulke acties naar nooddruftige gezinnen in Oost-Europa. Als het zo doorgaat komt de noodhulp straks vanuit die streken onze kant op. /sarcasme

  2. @1 Maak je maar geen zorgen ,eerst komen ze het hier halen .Brussel wil dat het zowel voor oost als zuideuropeanen mogelijk word om in geheel europa uitkeringen te verkrijgen .Duitsland kampt nu net als wij met een oplopend aantal fraude gevallen i v b uitkeringen .Heerljik toch de europese unie .

  3. ach in china is er een melkpoedertekort voor babys,
    nu wordt vanuit nederland melkpoeder verscheept????
    tekort? armoede?waar hebben die vrouwen moeders dan tieten voor?? voor melk toch daar zijn ze voor handig gratis en goied voor je baby?weet een vrouw nog wel wat vrouw zijn in houd of moederschap als vrouw met melktieten?
    Armoede en melkpoedertekort?? geef die melktiet aan je baby in plaats aan een vent snachts!

Reacties zijn gesloten.