Frans Weekers (VVD) vergeet nóg een rapportje

Dat is nou lullig; heeft de PvdA nét zichzelf (weer) als gewetenloze machtspartij moeten ontmaskeren door Sander Terphuis te dwingen zichzelf tot volkomen onbeduidende schertsfiguur te maken op de ledenraad van zondag, wordt pas een dag later bekend dat staatssecretaris Frans Weekers een compleet rapport over die toeslagenfraude achter heeft gehouden. Dus dat wordt sowieso aftreden, daar had de PvdA helemaal geen wisselgeld meer voor nodig. Dat zal Frits Wester dus wel geregeld hebben, dat dat document bij RTL4 niet voortijdig naar buiten kwam. U weet wel, Frits Wester, die neutrale, goed geïnformeerde journalist, die Emile Roemer vijftien keer onderbrak tijdens het eerste lijsttrekkersdebat en de anderen gemiddeld maar drie keer.

Maar goed, het wordt hoe dan ook lachen morgen, dat debat met Weekers. Ofwel er zal eindelijk eens een VVD’er op beschamende wijze moeten aftreden, ofwel de PvdA gaat hem om duistere redenen redden, waarna we Samsom weer zullen horen verklaren hoe men op die manier sterker en socialer uit een crisis kan komen. Wat eigenlijk nog hilarischer zal zijn.

3 gedachten over “Frans Weekers (VVD) vergeet nóg een rapportje”

  1. Weekers zal intern door de VVD tot aftreden worden gedwongen. Hij zal anders de VVD te openlijk voor het volk blijven tentoonstellen als beschermer van knoeiers.

    De PvdA (Samsom) kan zich nog even wentelen in haar verhaal van sterker en socialer uit de crisis.

  2. Weekers zal zich als een echt VVD weekdier in alle bochten kunnen wringen vanwege het ontbreken van een ruggengraat. En net als die kale roofridder Samsom. Nou “doet u het weer” en dan ook zo arrogant erbij kijken. Wat vond hijzichzelf spitsvondig.

    Een I e wereldoorlog is wel eens om minder begonnen. 1 kogel 1 dode graaivorst. Wat die Weekers doet gaat velen mensen levens kosten omdat geld niet in de zorg gestoken kan worden maar aan fraude op gaat.

Reacties zijn gesloten.