Bhemmelh: PVV-kamerlid Louis Bontes uit de gratie bij De Lijder

Voormalig PVV-kamerlid Jhimh van Bhemmelh suggereert op Twittert dat PVV-kamerlid Louis Bontes een verplichte radiostilte houdt conform direct orders from ze Führer. De journalist die wordt aangesproken door Bhemmelh bevestigt dit bericht. Wat minder bekend is, maar wel geinig, is dat Bontes kennelijk als enige van de PVV-fractie kantoor houdt op de 4e verdieping. De rest zit op een andere, de 3e meen ik, waar overigens ruimte zat is voor Bontes maar waar ze hem kennelijk niet motten. Moehahaha.

6 gedachten over “Bhemmelh: PVV-kamerlid Louis Bontes uit de gratie bij De Lijder”

  1. Ik constateer overigens dat mr plop zijn wikipedia entry deed na verschijnen van dit bericht, zelfde geldt voor de vragen van bontes @3

  2. @4, inderdaad. Blijkbaar heb ik niet goed gekeken naar de verschillende datums. Stom.

    Overigens even voor alle duidelijkheid en mogelijke verwarring te voorkomen, omdat ik het ter sprake bracht (@1) …. ik heb niets met die lemma gedaan; ik ben niet die “mr plop”. Vandaaltjes die wikipedia op enigerlei wijze misbruiken, zijn m.i. stuitend debiel (bezig). En doen beter hun internetverbinding opzeggen, om nooit weer op het interwebs te verschijnen.

  3. Gezien de datum van het kaltstellen van Bontes, vermoed ik dat het te maken heeft met het verzet van de financiele specialisten in de pvv fractie (zoals R van Vliet) tegen het waanzinnige plannetje van den lijder, om de maand juni BTW vrij te maken.

Reacties zijn gesloten.