Ook Miltenburg (VVD) loopt de boel bij elkaar te liegen over hofnarrengate

In bijgaand filmpje kan je duidelijk zien hoe Miltenburg ontkent op de hoogte te zijn van het voornemen van de vannacht afgetreden Eerste Kamervoorzitter De Graaf om Wilders zijn hofnarrenstatusje bij de kroning van koning Pipo de Clown te onthouden.

Echter had zij buiten de loslippigheid van SP’ er Harry van Bommel gerekend. Zij vroeg hem om in de raad van 11 deel te nemen wegens zijn anciënniteit als volksvertegenwoordiger, maar daar had Van Bommel helegaar geen zin an, nou en dat was dus een probleem volgens Miltenburg:

“Zij zei toen: dan zit ik met een probleem, want dan komt Kees van der Staaij aan de beurt. Maar uit de Eerste Kamer hebben we de heer Holdijk al, en die is ook van de SGP. Twee SGP’ers in de commissie, dat was een probleem.” (NOS)

Toch raar dat Miltenburg blijkbaar die hele Wilders vergeten was, aangezien 2 SGP’ers een probleem waren. Is het haar als kamervoorzitster niet opgevallen dat Wilders dusdanig anciën is dat hij zo’n beetje aan het blauwe pluche zit vastgeplakt dan wel vastgeroest?

Hij had zijn hofnarrenpakje al laten stomen!

Tja nu blijkt dat mevrouw haar poten in deze mate heeft bevuild zal toch ook zij moeten optiefen. Iedereen was haar toch al beu.

UPDATE – alles opgehelderd:

10 gedachten over “Ook Miltenburg (VVD) loopt de boel bij elkaar te liegen over hofnarrengate”

 1. “Toch raar dat Miltenburg blijkbaar die hele Wilders vergeten was, aangezien 2 SGP’ers een probleem waren.”
  Raar? Helemaal niet. Ik zou die hele Wilders ook graag willen vergeten, elke dag opnieuw. Pardon, verdringen heet dat.

 2. Dood aan rechtsbeleid zo het is er uit. Ik ben er helemaal klaar mee Nederland doet maar zijn voordeel hiermee. Net ook wat rechts tuig die een SPer aanvallen omdat die de aanschaf van de JSF niet kon rijmen met bezuinigingen in de zorg. En dat rechtse tuig komt met non argumenten as usual. Wat je ook van de SP mag vinden.

 3. Dat tweetje en dat filmpje: duidelijker kan op een halve pagina welhaast niet gemaakt worden wat voor een incestueuze troep het daar is aan dat Wannsee am Innenhof. Het is om te kotsen.
  Trouwens, de Graaff werd geloosd. Mag ik daaruit opmaken dat Schreibtischmörder Teeven, Kim-il-Weekers en dat wijf van een Schippers ook spoedig gedumpt worden?

 4. Emile Roemer begrijpt inmiddels he-le-maal hoe het zit en Harry van Bommel begint er dus ook niet meer over, maar hoe het nu precies zit met Van Miltenburg mag verder niemand weten.

 5. @5:

  Ja, de SP wil witte voetjes halen, die partij deugt steeds minder. Met socialisme hebben ze al helemaal niets, nooit gehad ook. Stelletje neuzelaars.

 6. Nou dit is dus ook grappig – dat Harry zoveel trek in de kousen van Van Miltenburg heeft.

  Zodra haar kous er af is het meteen voor Harry voldoende. 🙂

 7. Het is weer interessant om te zien hoe ver Harry met de kousen van Van Miltenburg betrokken is.

  Zodra haar kous er af is vindt het Harry meteen voldoende.

 8. Het zal toch niet zo zijn ,dat onze waterdeskundige hier een rol in heeft gespeeld .Uiteindelijk gaf hij de niet ondertekenaars ook geen hand .Hij probeerde ze onopvallend te ontwijken .Hieruit blijkt maar weer ,dat hij net als zijn moeder de zelfde arrogantie heeft .Hij vergeet schijnbaar dat ondanks hij niet verkozen is hij boven de politiek moet staan ,hij dient namelijk het volk .Het schijnt niet tot hem doorgedrongen te zijn dat de MONARGIE op zijn laatste benen loopt .

Reacties zijn gesloten.