Zit Nederland te wachten op Ad Melkert?

Jazeker!

Vandaag gewerd het ons dat ons aller Ad Melkert, Adje voor zijn vrienden, een terugkeer overweegt naar den Vaederlandschen politiek en nu vraagt men zich af: zit Nederland te wachten op Ad Melkert?

Althans, BNR vraagt zich dat af. Nu moet je alles van BNR sowieso met een ontiegelijke korrel zout nemen omdat het overgrote deel volstrekte lariekoek is, en de rest is reclame van mensen met afschuwelijke irritante stemmetjes en belachelijke commerciële liedjes, zoals een uitzendbureau dat op hysterische toon “we love, we love to work for you” zingt, en als ze hun luisterpubliek helemaal suicidaal willen hebben dan nodigen ze ook nog Flatsch “See You In Court Motherfucker” Flatersnotter uit, maar dat terzijde.

Op de vraag: zit Nederland te wachten op Ad Melkert is maar één antwoord mogelijk: uiteraard! zitten wij op Ad te wachten.

We hebben hem gemist.

Waarom?

Nou heel simpel: als er één iemand in staat is om de rabiaatrechtse rioolrukkers het bloed onder de nagels uit te treiteren dan is het Ad wel. Alleen al de gedachte aan zijn verschijning brengt mensen tot het kookpunt.

Dit is wat we KEIHARD nodig hebben in dit achterlijke land. Shocktherapie.

Weliswaar zal Melkert dan weer deel gaan uitmaken van die achterlijk VVD-brallersclub de PvdA maar dat offer moeten we nu eenmaal brengen.

Ad! Melkert! Kom terug!

7 gedachten over “Zit Nederland te wachten op Ad Melkert?”

 1. Moeten we dan zeker weer voor de zoveelste keer gaan horen dat de PvdA die veren van kok weer heeft teruggevonden om de kiezers te belazeren . Als je rechtse rukkers wil pesten kun je toch met iets beters komen als iemand die nog steeds lid is van een partij de etnisch wil registreren.

  Laat Marcel van Dam maar op ze los daar hebben ze een grotere pest aan .

 2. Het rechtse kaartenhuis staat wereldwijd al op instorten. Met egoisme red je het als diersoort gewoonweg niet dus ook de top zal uiteindelijk vallen. Net als met een huis begin je nooit met het dak maar met het fundament. Niks in de natuur is top down.

  Je kunt mensen niet blijven belazeren zeker nu niet meer met nieuwe media. De Factfree dagen van rechts worden steeds moeilijker. Wilders, Rutte of Samsom zeggen op een dag dit en dan paar maanden dat en dan voila YOUTUBE in your face! (En zelfs kan dat sommige mensen niet overhalen. Het gras is paars met stippen effect). Vinden die Republikeinen in de VS ook niet zo leuk maar die zeggen dan ik stop dit inteview als ze weer voor schut gaan. Het is nu zaak alleen om die PVV tokkies iets anders dan SBS en voetjebal te doen laten kijken.

  Dus nee we hebben Ad Uitmelkert niet nodig. Genoeg van dat soort figuren.

 3. Flatsch Flatersnotte? Dat is toch die briljante juridisch adviseur van Neerland’s nationale huilbaby Lodewijkje met dezelfde hobby als de Holocaustorganisatoren Stuckart en Herydrich Asscher: “Negeren of aangifte doen”? (Proest…dat zoiets los rond mag lopen hè? )

 4. Vergeet men ,dat hij bij zijn baantje bij de VN te laf was om een van de hotemetoten ,die buiten zijn boekje was gegaan de hand boven het hoofd hield .Uit angst voor zijn eigen baan .En dan de arrogantie dat hij een baantje in BRUSSEL wel ziet zitten ,de GRAAJER .

 5. Bas Paternotte heeft laatst een tweep vervolgd tot in de hel. Jakob heeft er nog over geblogt.

 6. Een vies verzuurt ventje die Melkert ,nog last van heimwee ook. Wegwezen en wegblijven.

Reacties zijn gesloten.