De neonazi’s van ‘Venray Pedovrij’

De afgelopen weken roert de actiegroep ‘Venray Pedovrij’ zich. De groep wil dat de veroordeelde kindermisbruiker Benno L. niet in Venray wordt opgesloten maar de doodstraf krijgt. Daarvoor verspreidde de actiegroep folders en stuurde zij een brief aan alle raadsfracties van Venray. Enigszins verbazingwekkend is dat de actiegroep zowel bij de lokale bevolking als bij de regionale media enige weerklank vindt. Verbazingwekkend, omdat de extreme eisen van de actiegroep vrij ver van de werkelijkheid staan, maar nog verbazingwekkender omdat niemand zich afvraagt welke agenda er achter de actiegroep schuilgaat. En dat is bepaald geen ingewikkelde opgave om uit te vinden. ………….(lees verder bij de bron van dit artikel).

2 gedachten over “De neonazi’s van ‘Venray Pedovrij’”

  1. Lijkt me een aardige aanwinst voor onze rechts bruine coalitie ,onder aanvoering van OPSTELTEN en TEEVEN .vooral die laatste lijkt mij een geschikt type als leider van zo een groepje .

  2. @1, Nee hoor, dat zijn nieuwe medewerkers van Marechaussee en G4S op weg naar hun werk, dat wil zeggen het in elkaar trappen van kinderen met een kleurtje…

Reacties zijn gesloten.