Van Baalen (VVD) steunt militaire coups

Hans van Baalen (VVD)
Hans van Baalen (VVD)
Hans van Baalen, voorman van de EU-fractie der VVD heeft bekend gemaakt een warm voorstander te zijn van het met militair machtsvertoon afzetten van democratisch gekozen presidenten, zoals gisteren is gebeurd in Egypte:

“De Egyptische militairen hebben hun verantwoordelijkheid genomen om verdere ontsporing van de Moslimbroederschap en hun voorman Morsi te voorkomen” (nieuws)

Van Baalen, die zelf ook in dienst heeft gezeten, staat erom bekend dat hij zich graag laat fotograferen in militaire uniformpjes, net als koning prins Pipo de Clown de 1e, en haalde eerder het nieuws met fanmail aan NVU-voorman Joop Glimmerveen, en met het in dronken toestand op straat brallen van het Horst Wessellied in zijn studententijd.

39 gedachten over “Van Baalen (VVD) steunt militaire coups”

 1. Ah van Baalen. De man die graag een cammopakje aan doet. Niet om zelf te sneuvelen maar anderen het plebs dat voor hem te laten doen in verre landen. Het liefst vuistdiep in Amerika.

  Zag ooit eens een VVDer die toegaf wel eens te jagen met een dubbeloops. Dat is het slagveld waar de gemiddelde VVDer uithangt. Weerloze dieren afknallen.

  Jan de Arbeider kan zich klaar maken voor een missie in Afghanistan v2.0. Sneuvelse jongens en als je volkomen mesjokke terugkomt verwacht dan van de VVD geen degelijke opvang van onze jongens en meisjes.

  Waar ken ik dat nog meer van ? Oh jah de Republikeinen van Amerika. Ook zo goed voor hun veteranen. NOT!

 2. Van Baalen. De man van cammopakjes. De man die zich een held van D-Day waant maar het echte werk aan Jan en Mien de arbeider overlaat. Van Baalen zijn slagveld is het bos waarbij hij met zijn dubbelloops op weerloze kwartels schiet.

  VVDers houden van geweld zolang ze het maar niet aan den lijfe hoeven mee te maken.

  Misschien een ideetje voor de VVD om bijstandstrekkers massaal in het groen te steken (uiteraard op eigen kosten) en naar Afghanistan of elders te sturen om te sneuvelen. Ik zou er niet eens van op kijken als bijvoorbeeld Halve Zoolstra daarmee in het nieuws zou komen.

 3. Wie de NVU met fanmail steunt, steunt ook hun liquidatielisten van progressieve mensen.

  Ik zeg niet dat hij de opdracht geeft maar dingen kunnen soms verkapt verteld worden oftewel onder 4 ogen.

 4. @ 1 , Je geloofd blindelings wat de media brullen ?? , opgeruimd staat netjes , maar of “het volk “hem “kwijt wilde” ??

 5. Morsi was in Egypte geloof ik heel wat populairder dan de hi-ha-ho-zit niet te somberen koop een auto en een huis-premier Rutte hier…en toch doet het leger hier niks….:-(
  Maar even serieus: het is wel duidelijk dat die van Baalen zijn fascistische ideëen niet op een soort jeugdzonde kan gooien. Hij is ook medeverantwoordelijk voor de dood van honderdduizenden Iraakse burgers en de burgers die gedood worden in drone-aanvallen van de VS.
  Het is gewoon een vies varken gespeend van elke moraal…
  Past dus heel goed in die ranzige club van ‘m.

 6. Mensen die in Nederland Morsi steunen moeten meteen hun stemrecht inleveren. Mensen die tegen een coup zijn waarbij een fundementalist aan de kant wordt geschoven moet je gewoon het land uitzetten.

 7. Punt 1 : Fijn dat sommige mensen mijn avatar jatten 🙁

  Punt 2: wees niet zielig door altijd van Baalen te pakken met roddels waar geen bewijs voor is en beroordeel de man op zijn politieke kwaliteiten en niet zijn politieke voorkeur of omvang.

 8. @8 Kun jij zelf niet beter naar Egypte vertrekken? Want daar hebben ze ongeveer dezelfde opvattingen over democratie als jij geloof ik.

 9. @9 Lid geweest zijn van extreem-rechtse verenigingen als Pro Patria is een politieke kwaliteit, en geen erg goeie.

 10. En @9, als jij niet wil dat iemand ‘je avatar jat’ moet je het niet zogenaamd als iemand anders met jezelf eens gaan zitten zijn met hetzelfde emailadres.

 11. Eh, Laurant, misschien moet je @6 en @7 even veranderen in @8, resp. @9.

 12. HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA . Wat achterlijk LOL.

 13. HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA . Kijk die op zichzelf reagerende Rambo.

  http://forum.fok.nl/topic/1992673

 14. @11 Pro patria is niet extreem rechts maar een studenweerbaarheid opgericht door prins bernard.
  Deze doen mee aan prinsjesdag en dergelijke voor het prachtige koningshuis.

 15. Hopelijk wordt de volgende geregering VVD + PVV dan heb je het beste kabinet. Mooi en prachtig rechts en dan zullen ze elke coup steunen tegen een fundementalist wat links helaas niet durft. Hopelijk begrijpen mensen dan als dat je ook democratische fundementalisten moet afzetten of het volk te beschermen.
  Hopelijk doet Adly Mansour het beter en worden de volgende verkiezingen in egypte gewonnen door een rechtse seculiere partij.

 16. Leuke topic trouwens op FOK! heb het meteen een extra keer gedaan iemand leeste het en wilde mijn voorbeeld opvolgen en maakt een topic, fun 🙂

 17. @6 Het volk heeft het wel degelijk gewild. Dit zie je dus niet op NOS.nl http://www.zerohedge.com/news/2013-07-02/guest-post-egyptians-love-us-our-freedom
  Ik mag hopen dat het land terugkeert in zijn oorspronkelijke staat van voor de afbraak, want van al die lentes is geen een islamitisch land beter geworden. El baradei zou prima geschikt zijn als president, want die staat tenminste garant voor de gehele bevolking en niet alleen de meerderheid van de moslims, terwijl onder Morsi de kopten niks in te brengen hadden.

 18. @24, Het leger dient hier de verantwoordelijkheid te nemen om verder ontsporing van de VVD-sekte te voorkomen 🙂

 19. @25: precies, dit is een prima alternatief voor een democratie. Als er maar genoeg geroepen word om aftreden door een grote menigte dan vol gas het leger er in. En dan de grootste schreeuwers hun zin geven natuurlijk.

  In Nederland zou dat betekenen dat nu Rutte afgezet gaat worden en wilders in het zadel geholpen. En over een half jaar word wilders wegens ernstige teleurstelling natuurlijk weer afgezet en krijgt ie levenslange verbanning, omdat de roepers het graag willen.

  Prima plan dus.

 20. @9, Dus heeft Van Balen geen politieke kwaliteiten behalve dat hij als de gewone boter op elke boterham te smeren is. Super, zodra hij ergens gaat praten moet je meteen uitkijken of je portemonnaie niet verdwenen is.

  Wat is het verschil tussen Morsi en Van Balen?

 21. @18 Oh ja, prins Bernhard, dat ex-SS-lid op wiens bruiloft óók al Horst Hordt Wessellied gezongen werd. Dat verklaart het.

 22. @23 Liever dat dan buigen voor een middeleeuwse totalitaire stammencultuur waar mannen de dienst uit maken en waar de vrouw niks voorstelt.

 23. @31 Ah ,Maar is dat dan anders bij de Kopten ( of Rasta’s ) ?? Maar zolang ze maar schuddebuiken voor Sjef is iedere vrouw op haar plaats ….

  Van mij mag je hoor , maar dat als reden geven dat je blij bent dat er weer een land door een in de hand van de USA staand leger geregeerd word ….

 24. @33 Het mooiste vind ik in dit stuk op die side ,dat van BAALEN zegt dat je in die landen wat voorstelt .Ja hier moet hij in een pret uniform rondlopen ,met de gedachte dat hij iets voorstelt .

 25. @26, Je dacht dat ik dat serieus bedoelde? 🙂
  Ik moet er niet aan denken zeg dat de ‘Afghaanse dorpjes met pantserhowitsers van de aarbodem wegvagers’ , de nazaten van de kampongmoordenaars zogezegd en de ‘in de bus helpers’ hier de straat op zouden gaan. Bovendien zijn de meeste van die lui zo achterlijk…die vinden de ‘waardige opvolger van Seys-Inquart Rutte en de ‘hele normale Wilders met hele normale standpunten’
  nog steeds geweeeeeeeeeeeeeldig.

  Trouwens, de hihaho-koop een auto en zit niet te somberen premier gaat aan zijn eigen klungeligheid spoedig ten onder.

 26. Ach, hoe schattig, een paar van die domrechste droeftoeters zijn weer onder hun steen vandaan gekropen.

  @20
  “iemand leeste het”

  Iemand _las_ het. Terug naar de schoolbanken, jij.

 27. @32
  Je lijkt de discussie een bepaalde richting op te willen duwen en die kant wil ik niet op. Het maakt mij niet uit wat voor geloof iemand aandraagt. Mijn punt is dat vrouwen gewoon meer rechten en vrijheden hadden onder ouwe rot Hosni dan onder Mursi. Punt is al duidelijk bewezen dat zodra de Islam deel uit gaat maken van een poiltiek systeem vrouwen worden onderdrukt, minder rechten krijgen, zich minder kunnen uiten en verpieteren, verborgen achter een soepjurk. Het mag dan leuk een lente heten, maar dat is het niet. Ik verwijs je naar de situatie in Egypte, Iran, Soedan. En Syrie zal er ook niet beter op worden als die gewapende bende Bashir weet weg te jagen.

Reacties zijn gesloten.