Bestuur 50plus dondert in elkaar

Er was een klein probleempje met campagneleider Dick Schouw en zijn partner Adriana Hernandez. Deze waren geroyeerd wegens “het overschrijden van de kernwaarden integriteit en betrouwbaarheid”. Er zijn inderdaad partijen, ik noem geen namen, waarbij zoiets juist reden is tot promotie. Maar blijkbaar bij 50plus dus ook. Want er ontstond muiterij in de partij vanwege dit royement. O.a. mister integriteit van de 50plussers, Henk Krol, ging er voor liggen. Dus toen zijn voorzitter Willem Holthuizen, vice-voorzitter Marion Schrobre en penningmeester Anke Nollen maar opgestapt.

Henk Krol (50plus)
Henk Krol (50plus)
Volgens Henk Krol is er slechts sprake geweest van ‘een rimpelingetje’ en zeker niet van een scheuring in de partij. Met het vertrek van de voorzitter, vice-voorzitter, en penningmeester zijn volgens Henk Krol de problemen nu “voorbij”. Ook het feit dat niemand hem meer durfde tegen te spreken op een bijeenkomst in Utrecht met provinciale vertegenwoordigers van de partijafdelingen geeft dit aan, aldus Krol.

Wat trouwens grappig is, maar dit geheel terzijde, ik ben echt nog nooit helemaal niemand tegengekomen, waar of wanneer dan ook, niet in real life, en niet op het internet, die durfde toe te geven dat ie aanhanger van 50plus was. Dit is uiteraard geen nieuws, slechts constateren van een feit.

3 gedachten over “Bestuur 50plus dondert in elkaar”

  1. Tja, Henk Krol is oud-VVD’er. We weten dat die iets rekkelijker tegenover integriteit en betrouwbaarheid staan dan algemeen gebruikelijk is.

Reacties zijn gesloten.