PVV bereikt nieuw achterlijkheidsniveau in strijd tegen windmolens

Koekoek
Koekoek

DEN HAAG – Veel windmolens in Zuid-Holland zijn stilgelegd tijdens de storm vorige week. Dat heeft de Statenfractie van de PVV ontdekt tijdens een rondgang. De partij is er nogal verbaasd over dat ‘de ondingen’ niet draaiden om energie op te wekken.(Omroep West)

Dit soort berichten doet me altijd twijfelen of die PVV’ers nu daadwerkelijk zelf zo achterlijk zijn, of dat ze zeer welbewust cateren voor het volkomen niets-wetende, vooral ook niets-weten-willende en meest stompzinnige deel van de bevolking. Ik bedoel, hoe vind je elke dag de weg naar huis nog als je een dermate miniem bevattingsvermogen hebt? Hoe krijgen die mensen elke ochtend weer de veters van hun schoenen geknoopt? Hoe heeft men die ooit zelfstandig in de maatschappij los kunnen laten in plaats vanaf hun dertiende levenslang in een gesloten inrichting opgeborgen te hebben?

Hoe dan ook, daarom: #PVV op NUL.

12 gedachten over “PVV bereikt nieuw achterlijkheidsniveau in strijd tegen windmolens”

 1. Rechts wil het liefst overal kerncentrales. Ook omdat ze zo hoogmoedig zijn met termen als. Wat er in Tsjernobyl is gebeurd kan hier niet want wij zijn daar veel beter in etc… Wij zijn superieur. 1 klein foutje en die maakt ieder mens ook wij de blanke ubermenschjes en Nederland is onbewoonbaar.

  En rechts is voor winsten en wat komt dan altijd in het gedrang. Veilligheid en millieu. Dat zijn van die vervelende kostenposten daar moet je vanaf DAAROM zat Wientjes ook bij dat engergie akkoord met zijn alfaopleidinkje (dus geen deskundige) graaien voor gevorderden.

  Die Rattus Katholicus Verhagen wilde ook zo snel mogelijk wat van die dingen bijbouwen . Haastige spoed is zelden goed dus kans op een ramp weer groter.

  Ik vind windmolens overigens wel lelijke dingen.

 2. Ja klein foutje…. (die russen hebben er bij wijzen van nog de ruimte voor dat soort foutjes…) Hier is gewoon meteen gedaan met onze samenleving op de km2. Behalve in het gooi natuurlijk…….

  Maar dat gebeurd ons natuurlijk nooit……..

  Net als SHELL heel netjes en schoon te werk gaat……….

 3. Tsjernobyl was toch niks in vergelijking met Fukushima? Daar hoor je niet zo veel van maar die ramp is zich nog steeds volop aan het voltrekken. Op dit moment zouden er brandstofstaven verwijderd moeten worden uit reactor 4, maar vanmorgen werd al bekend dat dit enkele weken vertraging had opgelopen. Alleen deze operatie kan al voor een geweldige wereldwijde vervuiling zorgen, ook hier!

 4. @5 dat interesseert de PVV, VVD en het CDA geen fuck. Feiten zoals ik altijd al zeg zijn een doorn in het oog van rechts. Ze zien alleen maar geld en winst. Zook dat energie akkoord. Zo een Wientjes heeft er niks te zoeken…. Maar hij zit er wel met een big smile. Zogenaamd weer een topakkoord. En de deskundige fakkelen het akkoord volkomen terrecht af. Luistert men daarna. Nee…. centjes centjes centjes…. en rechts wil zogenaamd niks doorschuiven naar een volgende generatie…… ziet men niet hoe hypocriet ze zijn. Gewoon in your face iedere keer weer.

 5. Het waait, dus molens moeten draaien. Hoe harder het waait, des te sneller ze draaien. Waarom worden molens in hemelsnaam stilgelegd?

  Btw: de aarde is plat.

 6. Als die turbines wel blijven draaien met een windkracht 10+ en er zou iets naars gebeuren, dan hadden deze onnozele PVV-idioten lopen zeiken over waarom die turbines niet zijn stilgezet.

  Los daarvan, het antwoord op de door hen gestelde vragen is o.a. met een simpele zoekopdracht via het internet te vinden. Al dan niet via de site van de fabrikant van deze turbines.

  Nu worden er weer absurde vragen gesteld, wat -weer eens- onnodig belastinggeld kost. Louter en alleen om op de onderbuik in te spelen. Des PVV eigen.

  Het achterlijkheidsniveau is inderdaad hoog.

 7. Nog iets wat rechtsen geen flikker interesseert. Totdat de centjes in gevaar komen.

  De wereldwijde sterfte van honingbijen is niet langer een bezorgdheid voor ecologisten, ook de financiële markten zitten er nu mee in hun maag.

  Die onkundige E. Schippers (VVD) vond het ook niet erg die bijensterfte want zij hield het bedrijf van bestrijdingsmiddelen de hand boven het hoofd.

 8. Indien je ze voldoende lang volgt, kom je onvermijdelijk tot de conclusie dat PVV gewoon een zombie-club is.

 9. Toch is er een reactie van een of andere excellentie:
  ” Wij staan in voortdurend overleg met de andere kant van de wereld. Daar hebben ze ook windturbines. Tijdens zeer zware herfststormen wordt aan Nederland gevraagd deze stil te leggen omdat het mogelijk is als we dit zouden weigeren dar de hele aardbol sneller rond gaat draaien met een factor 12, 5674. Dat moeten we zoals u begrijpt niet willen”.

  De PVV wil een Kamerdebat. ” Het kan niet zo zijn dat een ander land van ons gaat eisen de windmolens stil te leggen.Dat maken we zelf wel uit”.

  Het is 2013. Wen er maar aan.

Reacties zijn gesloten.