Aan de rechterkant een mes in de rug

Tweede Kamerlid Mark Verheijen (VVD) vindt het boek waarin Job Cohen wordt afgebrand inspirerend. Wat (would-be) links kan, kan rechts ook. Hij boort zijn leider van de liberale fractie in het Europees Parlement de grond in. Guy Verhofstadt is erger dan Marine Le Pen.

Het grootste gevaar voor het verenigd Europa zijn niet de rechtspopulisten als de Franse Marine le Pen, maar de zogenoemde eurofielen. (…)
‘Geharnaste’ eufofielen maken mensen bang voor overwicht vanuit Brussel en ondergraven daardoor juist het draagvlak voor Euopa. Verheijen denkt dan bijvoorbeeld aan de Belg Guy Verhofstadt, fractieleider van de Alliantie van Liberalen en Democraten voor Europa (ALDE) in het Europees Parlement. (TROS)

.

Komt Mark Verheijen soms toevallig uit Venlo? Daar lopen meer liefhebbers van Marine Le Pen rond.

7 gedachten over “Aan de rechterkant een mes in de rug”

 1. Ik zie een breukje aankomen tussen de Nederlandse vertegenwoordigers in de Alde-fractie. De VVD zit daar met D66. Hoe lang nog?

 2. Tuurlijk zal Verheijen als goede VVD-er inspirerend vinden om mensen door de modder te halen. Het inspireert je gewoon generatie na generatie.
  Lang leve de neoliberalisme!
  Het rest is voor de modder.
  Zo hoort het in ons land.

  Supergaaf.

 3. De JOVD een club die de wetten van natuurkunde hier op aarde tart. En met name de wet van Newton.

  Ze vallen namelijk omhoog. (Heeft Newton dan toch geen gelijk ?). Nee VVDers zijn gewoon wezens uit een ander universum en staan lichtjaren verwijderd van het echte leven hier op aarde.

 4. Mark Rutte wil dat de Belgische liberaal Guy Verhofstadt na de Europese verkiezingen voorzitter wordt van de Europese Commissie. (NOS)

  Tot zover de ‘gevaarlijke’ Guy Verhofstadt volgens een groot aantal VVD’ers.

Reacties zijn gesloten.