PvdA heeft nieuwe doelen

Het bevrijden van de arbeid is al lange tijd geen doel meer van de Partij van de Arbeid. De partij heeft nieuwe doelen en om die te bereiken is het noodzakelijk zo lang mogelijk in het zadel te blijven. Dat gaat natuurlijk niet zomaar.

De VVD is een onbetrouwbare stier met rare nukken. Toch lukt het de PvdA de VVD onder controle te houden. Daarvoor is een strategie bedacht en die strategie bestaat eruit het beleid en de idealen van de VVD, ieder voor zich, God voor ons allen en wie niet werkt zal niets eten, stevig te omarmen.
Daar heeft de PvdA geen enkele sociaaldemocraat zo gek voor kunnen krijgen, maar er is wel een klein groepje rechtsliberalen, dat om wat voor reden ook lid is van de partij, bereid gevonden de kar te trekken.
Eurocommissaris Olli Rehn, de baas van de Euro en de begrotingen van de Eurolanden, volgt Nederland op de voet. Weliswaar heeft Nederland zelf om zo’n strenge Eurocommissaris als Rehn is, gevraagd, maar blij is het kabinet er ogenschijnlijk niet mee. Ogenschijnlijk, want het enthousiasme waarmee ’s lands economie kapot wordt bezuinigd en de grijns die telkens opnieuw te zien is wanneer er weer nieuwe maatregelen gericht tegen de zwakkeren in de samenleving worden gepresenteerd, geven aan, dat bewindslieden Asscher, Klijnsma en Dijsselbloem onder aanvoering van fractie-menner Samsom, veel plezier beleven aan het volbrengen van hun missie.

………. (Lees verder bij de bron van dit artikel)

Via: Jakob Java