Opstappen VVD-kamerlid Huizing riekt naar schandaal

In dezelfde week dat voormalig provinciebestuurder Ton Hooijmaijers wegens corruptie is veroordeeld tot drie jaar cel, stapt er in de Tweede Kamer een VVD’er per direct op: Matthijs Huizing.

‘Tot mijn spijt moet ik u melden dat ik om mij moverende redenen heb besloten mij terug te trekken als lid van de Tweede Kamer der Staten-Generaal

Die redenen zullen voor hem ongetwijfeld zeer moverend zijn, de rest van de Nederlanders, die altijd trouw zijn riante salaris hebben betaald, gaat dit dan blijkbaar niets aan.

Dus moeten wij maar raden. Zou-ie ziek zijn? Nee, want dan had er wel gestaan “om gezondheidsredenen”. Familie-omstandigheden? Nee, want dan had er wel gestaan “wegens familie-omstandigheden”. Leuke nieuwe, nog rianter betaalde, job gevonden? Nee, want dan had er wel iets met “nieuwe uitdaging” gestaan of iets dergelijks.

Misschien was hij als VVD’er het liegen gewoon beu en zegt ie daarom niks. Dan kan je ook niet liegen.

5 gedachten over “Opstappen VVD-kamerlid Huizing riekt naar schandaal”

  1. Natuurlijk riekt dat naar schandaal. De hele VVD is synoniem met het woord ‘schandaal’.

  2. In ieder geval is het een goede zaak dat de begrippen VVD en schandaal inmiddels zowat synoniem zijn.

  3. Alcohol maakt inderdaad meer kapot dan je lief is. zo en nu nog een fles, maar ben lekker thuis en kruip niet achter het stuur. Reden: Heb geen auto.:)LOL Proost, Sante, le chaim, narok, cheers, skol, nasjdrovje, sehvese. Mvrgr. ook aan de zich op integriteitsregels voorstaande VVD ers met een alcoholprobleem.

Reacties zijn gesloten.