Van Baalen (VVD): “ze eerlijk verdienen in het EU-parlement” maar ondertussen afwezig zijn

Van Baalen (VVD) heeft €60.000 verdiend door in te tekenen op dagen dat hij werd geacht te stemmen in het EU-parlement, maar waarbij hij niet kwam opdagen. Ja het intekenen kwam ie wel bij opdagen maar het stemmen vond hij niet nodig. Hij heeft dus in 40 procent van de gevallen dat hij heeft ingetekend voor de stem-dagen geen stem uitgebracht. Hij is dus gewoon de best verdienende niet-stemmer van het hele EU-parlement!

Laat ik dat nou typisch VVD vinden, maar dat terzijde.

Hans van Baalen (VVD)
Hans van Baalen (VVD)
Maar goed, Van Baalen (VVD) heeft ook argumenten. Hij is weliswaar EU-parlementariër, maar dat wil niet zeggen dat hij stemmen moet uitbrengen in het EU-parlement, zoals de andere EU-parlementariërs. Die andere EU-parlementariërs zijn maar dom met hun domme gestem, waar ze voor tekenen en dus geld krijgen. Van Baalen (VVD) krijgt dat geld zonder te stemmen. 300 euro per dag kan hij ophalen door in te tekenen, en vervolgens gaat hij buitengewoon nuttig EU-parlementariërswerk doen gewoon ergens anders! Is dat niet knap!

Ik zie het voor me, mijn baas: “hee Jong we betalen je klauwen vol met geld om hier je werk te doen, waarom ben jij 40 procent van de tijd afwezig?”. Ik: “ja ik verdien ze weliswaar gewoon eerlijk bij jou, jij betaalt me en, dat moet ook gezegd worden, dat vind ik best wel goed, maar ik doe dus hele nuttige dingen ergens anders”. Baas: “oh, oké”.

Nou en zo rolt dus Van Baalen van de VVD en wij maar betalen.

Van Baalen (VVD) haalde eerder het nieuws met keihard dronken op straat het Horst-Wessellied lallen en fanmail naar Joop Glimmerveen van de fascisten van de Nederlandse Volksunie schrijven. Oh en hij loopt ook graag in uniformpjes.

10 gedachten over “Van Baalen (VVD): “ze eerlijk verdienen in het EU-parlement” maar ondertussen afwezig zijn”

 1. “Oh en hij loopt ook graag in uniformpjes.”

  Krijgt hij het wel daarom vergoed dat hij graag in uniformpjes loopt de Horst-Wessellied te zingen?

 2. Die bekendmaking moet balen zijn voor van Baalen. Dit keer geen Hitlergroet in de lollige corpsballentijd, maar een keiharde roof van euroduiten voor niet bewezen diensten. Zo herkennen we een VVD-er weer.

 3. Deze vorm van corruptie die ook die VVD-proleet van Baalen blijkbaar niet vreemd is, wordt op grote schaal toegepast in het EU parlement. De BBC heeft daar meer dan 15 jaar geleden al eens over bericht.

 4. Het gaat weer met een sisser aflopen voor de zoveelste VVDer….

  Timmermans neemt het op voor Van Baalen
  Minister Frans Timmermans van Buitenlandse Zaken neemt het op voor VVD-europarlementariër Hans van Baalen die deze week onder vuur kwam te liggen.

  Dit moet een bijstandsmoeder eens proberen.

  Men viel ooit eens over een bisschop die zei als je arm bent mag je gerust een brood stelen. Moest je toen het rechtse tuig zien. Het schuim stond ze op de lippen. Maar die VVDers kunnen rustig doorgaan met wat ze doen…

 5. De PvdA wil dat minister Henk Kamp (Economische Zaken) opheldering geeft over de ‘sjoemelstroom’ uit Noorwegen die het Rijk inkoopt. De coalitiepartij wil Kamp daarvoor naar de Tweede Kamer roepen, liet PvdA-kamerlid Jan Vos vrijdag weten. De minister zelf is zich van geen kwaad bewust.

  De overheid investeert sinds vorig jaar 3 miljard euro per jaar in duurzame energie, stelt Vos. Dan is het volgens hem niet nodig om via het certificatensysteem groene stroom in te kopen. Dat systeem functioneert slecht, stelt hij.

  Al die VVDers hebben blauwe ogen waar we ze maar op moeten vertrouwen…

 6. Net weer een verhaal gehoord van een hulpbehoevende buurvrouw die van haar thuisverzorgster hoorden. Dat de werkdruk omhoog gaat de werksfeer verspest is en dat ze zover gaan dat je gek wordt en zelf opstapt. Zodat ze als ze ontslag krijgt (en dat krijgt ze uiteindelijk toch wel) geen 20 maanden loon mee hoeven te geven. Al 20 jaar ergens heel goed werken je best doen en ineens is er een nieuwe manager want de andere was te aardig/lief.

  Taxi chaufeurs die tegen de regels in moeten doorrijden 12 uur per dag maken voor een KUT loontje.

  Mensen zijn nu bang voor hun baan en laten zich dwingen en moeten alles slikken. En mensen zijn ziek aan het worden. Geen JSF en je kunt deze mensen gewoon weer normaal laten werken en functioneren zonder dat ze geestelijk ziek worden.

  Steeds meer nieuwe gezichten op het gemeente kantoor bij de WWB. Dus ja goed werk VVD/PVDA(die VVD beleid voert)

  En dit is overal gaande.

 7. @Louis, de racistische hufteromroep POWNed treitert liever hardwerkende winkeliers, zeker als ze van buitenlandse kom-af zijn.
  Nee, ik heb nu geen tijd de hele zin uit te tikken met de vraag of Überhufter Jan Bennink al de moed en het fatsoen…etc…

Reacties zijn gesloten.