Geert blijkt inschikkelijke dictator

Geert Wilders (PVV)
Geert Wilders (PVV)
Weer een fraai staaltje Geert-schennis in de NRC. Geert zou zich regelmatig negatief en neerbuigend uitlaten over partijgenoten en naaste collega’s middels mail. Pareltjes als:

“Wie haalt het in zijn hoofd om met mijn voorlichtster te spreken over de inzet van mensen (-) zonder dat ik van iets weet? Laat dat de laatste keer zijn (-), zijn jullie gek geworden?(NRC)

En meer van dit soort voorbeelden.

Uit dit alles blijkt dat Geert altijd zijn eigen zin doordrijft en op geen enkele wijze openstaat voor input van zijn onderhorigen.

Toch is dit niet helemaal waar want als je hem bedreigt met “politiek onheil”, iets als bijvoorbeeld “anders valt de complete Limburgse fractie uit elkaar”, dan kun je toch meer geld krijgen van Wilders, zoals bijvoorbeeld PVV-lid voor de PS Limburg, Michael Heemels, heeft laten zien.

Hieruit blijkt dat Wilders wel degelijk luistert, en dat de PVV toch een aardig stabiele organisatie lijkt te worden, nu men de modus operandi heeft gevonden om met elkaar om te gaan.

8 gedachten over “Geert blijkt inschikkelijke dictator”

  1. Wilders bewijst wat het met een mens doet om 24 uur per dag omringd te zijn door bewakers.Elke dag over je schouder kijken, daar wordt een mens niet vrolijk van. Integendeel, je wordt er wantrouwend van, op het paranoïde af.Iedereen is een vijand tot het tegendeel is bewezen.Of niet.De enigen die hij vertrouwt is de troijka Agema,Graus en Bosma.Wilders zou rozen moeten kweken in Tel Aviv. Hij doet het alleen (nog)niet. Want Wilders ziet zichzelf als een Messias die Nederland moet verlossen van moslims en van de EU.De Verlosser, alleen het idee laat zien dat Wilders is losgescheurd uit de werkelijkheid.Ik wacht met spanning de kandidatenlijst van de PVV voor de Europese verkiezingen af.Het zou zomaar kunnen dat er weer een schisma ontstaat in de beweging.

  2. “Ze moeten niet zeuren”, reageerde Wilders in een interne mail van 25 september 2012.

    Precies. De volgers moeten alleen bij stemmingen op het juiste moment hun arm omhoog steken, bij voorkeur schuin naar voren.

  3. De kodus moperandi van PVV werkt ongetwijfeld verder: d’r hebben steeds meer Windmolens de vrijheid gevonden.

Reacties zijn gesloten.