KKK bezig met charme-offensief

De Ku Klux Klan, bekend van de witte puntmutsen, de brandende kruisen en het ophangen der negerts, wil een normale politieke partij worden. Daarom neemt men nu “afstand van de racistische roots” en houdt men bijeenkomsten om te laten zien dat ze echt een normale niet-racistische partij zijn. Met volstrekt normale partijstandpunten als “Ausländer raus” enzo. Beetje hetzelfde als Nederlandse politieke partijen dus. De puntmutsen zijn gewoon een gimmick, een “gebbetje” en moet je niet persoonlijk opvatten zo probeert de KKK thans verbaasde kleurlingen uit te leggen (VK).

7 gedachten over “KKK bezig met charme-offensief”

 1. Oh ja nog zo een club die benoemd en durft te zeggen waar het op staat…..

  Wat hebben die “echte” Amerikanen het toch zwaar…..

  Amerika: Wapens JA! Sociale voorzieningen NEE!. Oorlog JA! Vrede Nee!

 2. “Wapens JA! Sociale voorzieningen NEE!. Oorlog JA! Vrede Nee!”
  Kortom: de heilstaat van Klijnsma en Asscher…

 3. @ Ralph

  Nederland: JSF Ja!, WWB Nee! Duurdere zorg Ja! Betere zorg Nee! Een maatschapij die op scherp staat en kan leiden tot burgergoorlog Ja!, rechtvaardigere stabiele maatschappij Nee!

 4. Dit is echt grappig: ” We zijn een christelijke organisatie’, zei voorman Richard Preston van de Confederate White Knights of Rosedale,”

  Ach, die verse bloed in de Christelijke beweging die onze land zuiver van buitenlanders en donker gekleurde burgers wil houden.

Reacties zijn gesloten.