11 gedachten over “En wie betaalt eigenlijk Geerts haatstickercampagne?”

 1. Volgens mij moet het mogelijk zijn om een anti-Wilders sticker te maken in bruin-zwarte kleuren. De illustratie is de PVV meeuw, aangeschoten en met de kop duikend naar beneden.
  De tekst eronder luidt: De PVV is een leugen.Geert is een schurk. Zijn partijprogramma vergif.

 2. Stuur dit maar eens naar de redacties van de div. kwaliteitskranten en nieuwsprogramma’s.
  Benieuwd hoe die reageren.
  Ik kan me niet voorstellen dat briefpapier en enveloppen van de TK hiervoor mogen worden gepruikt, laat staan de portokosten.
  But then again … Nederland …

 3. Nogmaals, voor de overste keer is dit een aanfluiting van de Tweede kamer uitgevoerd door Wilders.
  Het ergste is dat hij hiermee steeds meer schade aan het imago van de Nederland brengt.
  Waarom wordt dit steeds getolereerd?

  Welke belangengroep gaat de voorzitter van de Tweede kamer, je wet wel wie, aanschrijven dat dit niet mag en moet meteen ophouden.

 4. Als wij niet al jarenlang het geld bijeen hadden gebracht om zijn lijfwachten te betalen, dan had hij nu niet het lef gehad om zo’n stickertje op zijn deur te plakken.

 5. Het gebouw waar het zooitje ongeregeld, zich o.a 2e kamer noemend, zit bij te komen van het slempen van schelvislever en het elkaar in het kruis tasten,dat gebouw. Dat is toch een rijksmonument? Hoe haalt die gek van een PVV gauleiter het is zijn rotkop een sticker te plakken op een rijksmonument? Ik kan het mis hebben maar ik denk dat het geld voor de Rohmeriaanse actie van de arische kuifdrager komt van zekere clubjes in de VS en Israel.

 6. werkelijk weer 1 waarachtig geweldig initiatief van de heer wilders ,ik hoop dat zij ook 1 extra grote hebben ,voor achter op m,n jas .zodat ik als een verstandig mens door de straten kan lopen.

 7. @de baas

  Jij weet niet eens wat verstandig inhoud. Het enigste waar jij mee op de hoogte bent is hoe jij je als nazi over kunt komen. Wel, dat is je gelukt!

 8. Ik heb al meerdere berichten voorbij zien komen die onder andere Minister Timmers hiervan op de hoogte hebben gesteld.

 9. Heel simpel. Het overgrote deel van de Nederlandse bevolking kan geen Arabisch lezen. Maak een sticker in dezelfde kleur en afmeting, evenals twee regels en zet er in het Arabisch een anti-Wilders-boodschap op. Deel die uit als “Wilders-sticker” onder de Henks en Ingrids en laat ze maar in de waan dat ze een pro-PVV boodschap uitdragen.
  Peroxietje zal letterlijk verschieten als hij hier achter komt.

Reacties zijn gesloten.