PvdA-politici zitten er voornamelijk voor het geld

De PvdA doet weer eens zijn uiterste best om zichzelf in de eigen voet te schieten. Dit keer door een (eigen) onderzoek naar buiten te laten komen met de volgende conclusie:

Veel PvdA-raadsleden van de Rotterdamse deelgemeente Feijenoord zitten er vooral voor de vergoeding van ruim 1200 euro (inclusief onkosten) per maand (Telegraf).

Verder snappen ze en bakken ze er niks van.

Leuke krantenkoppen dus. De PvdA denkt zeker “there’s no such thing as bad publicity”.

Maar goed. Waardeloze politici die het alleen voor het geld doen. Dit is alleen bij de PvdA afdeling Feijenoord zo. Alle andere lokale politici van alle partijen in de rest van Nederland zijn zeer kundig en zitten er echt totaal niet voor het geld maar louter vanwege idealisme.

5 gedachten over “PvdA-politici zitten er voornamelijk voor het geld”

  1. Doorgeschoten democratisering? Is het ook niet een centrale taak van een politieke partij om de geschiktheid van raadsleden te beoordelen. Niet dat een lokale afdeling alleen kan bepalen wie er op een lijst komt. Dat is vragen om vriendjespolitiek op lokaal niveau.

  2. Dit wordt nu natuurlijk gespind als eigen aan de ‘allochtone’PvdA’ers in die afdeling, maar het onderscheidt zich in niks van de PvdA-Leeuwarden of de PvdA-Fryslân. Ook niet meer dan een stel opportunistische baantjesjagers. Hoe dan ook: alles wat bijdraagt aan de ondergang van de PvdA (en GL) is meegenomen.

  3. En PVV-ers zitten overal niet voor het geld maar omdat ze door de partijleiding gebeft worden?

  4. ons idee over pvv ers is niet belangryk NEXUS wy hoopten dat de sociaal democraten ANDERS waren.
    als je in idealen gelooft als je in eerlijkheid geloofd en je in bepaalde mensen gelooft MAG je dan alstjeblieft zeggen wanneer je besodemiet wordt????

Reacties zijn gesloten.