24 gedachten over “Geert Wilders krijgt een hele rare scheve bek”

 1. Sorry, ik geloof het wel en kan het niet voor elkaar krijgen bijna drie minuten naar dat fascistische stuk stront te kijken…

 2. Kritiek op Geert, prima, schelden op Geert mag van mij. Hem hersenbloedinkjes wensen..dan pas ik!

 3. Wensen? Waar blijkt dat uit?
  Hij gaat steeds meer op Janmaat lijken, die evenwel een toonbeeld van beschaving en geletterdheid was vergeleken bij dit geval. O tempora o mores.

 4. @2, Waar wenst iemand dat fascistische stuk drek iets toe? Er wordt een vraag gesteld die in dit verband helemaal niet zo raar is gezien het gewoonlijke hysterische geraaskal van dat stuk ongeluk.
  En ik ben K.’t Jong inmiddels gaan kennen als een zeer integer persoon! Dus 2, let een beetje op je woorden voordat je weer impliciet of anderszins beschuldigingen uit.

 5. Iemand beschrijven met een “hele rare scheve bek”..en je dan nog met verwijzing naar hersenbloedinkjes-ooit zelf of in je omgeving meegemaakt?- op je teentjes getrapt voelen!? Knap, hoor!

 6. Nee jij legt mij woorden in de mond. Dat accepteer ik niet. Dus stop maar met zeiken want gezeik accepteer ik ook niet. Zie in verband met gezeik en gezeur de huisregels en als die je niet bevallen dan zijn er nog 20 miljard pagina’s op internet waar je mijn artikeltjes niet hoeft te lezen en je je niet aan elementaire fatsoensregels hoeft te houden.

 7. @joosttiboschsr
  Ja, mijn schoonvader die dientengevolge in een karretje zit. En waarom zou je zoiets iemand toewensen?
  Een vermoeden uitspreken – een tia is lang niet altijd spectaculair – is iets geheel anders dan iemand iets toewensen.

 8. Het leven in een geïsoleerde bomvrije bunker met als enig uitzicht het bloedeloze achterste van kampbewaakster Agema die de toko beveiligt, gaat bepaald niet over rozen of pruimenvlaaien. Dan zou ik ook als tweede hobby gekke bekken gaan trekken.

  Maar hersenbloeding? Dat zou de aanwezigheid van een minimale hoeveelheid hersenen veronderstellen. En dat lijkt me iets te enthousiast voor een simpele kopvoddenrukker uit Limburg.

 9. @Tomaz
  De toevoeging “uit Limburg” vind ik niet terzake. Niet het hele gewest beoordelen naar die ene vent en zelfs niet naar zijn aanhang aldaar a.u.b.

 10. @Arnold, dat je de toevoeging Limburger niet terzake vindt noteer ik. Maar waar in duivelsnaam destilleer je uit mijn korte stukje tekst dat ik daarmee refereer aan de hele Limburgse bevolkingsgroep of zijn regionale handlangers?

 11. De header en de suggestieve vraag zijn van een niveau, waar Wilders zijn publiek eveneens mee bedient: holle frasen retoriek.

 12. Waarom is constateren dat Wilders een rare scheve bek heeft holle retoriek? Leg jij anders eens uit waarom jij vindt dat ie er volstrekt normaal uit ziet.

 13. Het filmpje is behoorlijk dilettantisch geflanst. Slechte camera, bewegend kader, rare bewegende schaduw links, onmogelijke belichting (vandaar die rare krullende mondhoek) geluid indirect en dus raar en Wilders weigert kennelijk make-up. Hoog Janmaat gehalte, niet alleen inhoudelijk.

 14. Na de derde pilsje is Marokko ook onopgemerkt de EU ingeslepen! 🙂

  Overigens, krijg je mij niet zover om deze zombie-filmpje te bekijken.

  Sinds Wilders is er niets meer normaal in Nederland.

 15. In de volgende deel van dit youtube filmpje vertelt o.a. Wilders dat de Roemenen en Bulgaren komen ook uit Marokko en daarom moeten ze absoluut gestopt worden. Helder.

Reacties zijn gesloten.