Geen herdenking voor oorlogsmisdadiger Sharon – PVV nu vast wel pislink of zo

Nieuw-Realist herdenkt Sharon.
Nieuw-Realist herdenkt Sharon.
Shocking news:

De Tweede Kamer staat dinsdag niet apart stil bij het overlijden van de Israëlische oud-premier Ariel Sharon.

Het verzoek om een herdenking is door kamervoorzitter Anouchka van Miltenburg afgewezen. (Lees verder bij de bron van dit artikel)

Het zou Van Miltenburg hebben gesierd als ze het PVV-verzoek had beantwoord met een kamerbrede herdenking van de Holocaust. De Holocaust is immers “een voetnoot in de geschiedenis” volgens de nieuwe vriendjes van Geert en zijn boevenbende. Misschien toch iets om even bij stil te staan.

Over Geerts nieuwe vriendjes gesproken: in het EU-parlement kreeg krijsie krijsie Stassen ook al nul op het rekest met een vergelijkbaar nonsensverzoek. Waarschijnlijk hebben ze haar keihard in haar gezicht uitgelachen en gezegd dat ze maar moet gaan janken bij haar nieuwe anti-semitische en SS-herdenkende proletenvriendjes.

7 gedachten over “Geen herdenking voor oorlogsmisdadiger Sharon – PVV nu vast wel pislink of zo”

 1. De SP had in elk geval geen bezwaar tegen een herdenking, zegt SP-Kamerlid Harry van Bommel. Hij noemt Sharon weliswaar een ‘omstreden figuur’ die politiek verantwoordelijk was voor oorlogsmisdaden in het begin van de jaren 80, maar hij zegt ook dat Sharon daarvoor is afgetreden en dat hij later na democratische verkiezingen premier is geworden.

  Die (S)P toch hè, je verwacht het niet.

 2. Ligt dat nou aan mij of lijkt die (S)P steeds meer op die Waffen-SS vriendjes PVV?

 3. Ach, een aantal sympatisanten van de PVV herdenken ook ieder jaar een andere massamoordenaar: Adolf Hitler

 4. Nog even en Stassen en Wilders beschuldigen Schulz van antisemitisme. En anders komt mevr. Drayer vast nog wel met een vinnig stukje.

 5. Op 20 april a.s. is het 125 jaar geleden dat Adolf Hitler werd geboren. De PVV heeft al gevraagd aan de voorzitter van het haatpaleis waar over etnische groepen als ‘probleem’ wordt ‘gedebatteerd’ om een officiële herdenking.

 6. Nelson Mandela deed het bij de PVV aanhang niet goed. En ik denk dat een overgrote meerdereheid de geschiedenis van Gandhi ook niet kent. En weer een ander deel zet Pim Fortuyn naast Martin Luther King op een voetstuk.

  Verder is er binnen de PVV begrip voor Breivik en zijn er dikwijls hitlergroeters te vinden op hun demo.
  En oh de jodenvervolging door rechts tijdens de middeleeuwen en tijdens WW2 boeit ze ook geen flikker. Net als het uitmoorden van de Indianen door rechtsdenkenden en de slavenhandel is volgens hen een mooi stukje VOC geschiedenis.

  Het ubermensch syndroom.

  Vervelend voor ze dat met name the USA met de dag minder blank wordt. Meer Latino’s meer zwarte, meer asians etc… In VPRO uitzendig van de Beagle zei men dat we allemaal uiteindelijk mokka kleurig zullen worden. Dat is toch mooi. Hebben we tenminste 1 ding niet meer als argument voor oorlog en moordpartijen. De huidskleur.

  Rechts vecht een verloren strijd. En gristen fanatici zijn net zo fout als moslim fanatici als ook hindoes, joden en van mijn part boehdistische fanatici. Allemaal rechtse zieke geesten die elkaar met de wapenen willen bestrijden.

  Ik zeg het nogmaals. Wilders is Antisemiet. Omdat hij de hardliners steunt wat enkel leid tot zelfdestructie. En dat geld ook voor al die diegene die de hardliners aan de andere kant steunen en dat zijn geen “linkse” mensen.

Reacties zijn gesloten.