Ook PVV Den Haag en Almere bereiken geen reet

Vanavond in Nieuwsuur: PVV in de gemeenteraden is kampioen motie indienen. Hartstikke leuk alleen schiet niemand er wat mee op. Het overgrote merendeel wordt afgewezen. Van de 254 moties van de PVV Den Haag bijvoorbeeld 90%. De PVV Den Haag dient dus honderden kansloze moties voor de kat z’n kut in. Leuk voor de Bühne. Dit schijnt, aldus PVV’er Toon van Dijk “de stem van het normale volk” te zijn. Daar zal “het normale volk” blij mee zijn, dat 90% van hun stem in de vuilnisbak wordt geflikkerd. Aan de andere kant, PVV-aanhang heeft meestal nergens belangstelling voor behalve uiteraard de samenleving saboteren en corrumperen. En dat lukt, dat moet gezegd worden, vrij aardig.

6 gedachten over “Ook PVV Den Haag en Almere bereiken geen reet”

 1. De stem van het normale volk? Wat en wie zijn het abnormale volk? Ik die niks van de PVV moet weten ? Dus Toon van Dijk, bedankt dat je me in een bepaalde hoek neerzet.Jullie zijn trouwens erg sterk in het neerzetten van mensen in een bepaalde hoek. Mensen van een nieuwe religie in Nederland.Ik hoor net op de tv dat de PVV in Almere en Den Haag kampioen vragen stellen en moties indienen. En dat 90% niet doorgaat. Jullie geven de andere partijen de schuld. Zwakke show om anderen de schuld van je eigen falen te geven . Steek de hand in eigen boezem en erken dat 90% van de voorstellen onhaalbaar is of tegen de wet indruist.

 2. Ik vraag me af of dit waar is: Aan de andere kant, PVV-aanhang heeft meestal nergens belangstelling voor behalve uiteraard de samenleving saboteren en corrumperen. En dat lukt, dat moet gezegd worden, vrij aardig.

  Er zullen diverse PVV-ers (en aanhangers) zijn die dat doen, maar binnen (sommige??) andere politieke partijen wordt net zoveel gerotzooid. Om er maar één te noemen: De VVD (scheelt maar één letter) heeft wat dat betreft het afgelopen jaar vaak genoeg het nieuws gehaald.

 3. Hou op, weetjewel..

  PVV is gewoon de hoogste en nu beroemdste uitdrukking van onze nationale cultuur en tradities.
  Zo in de politiek.

 4. PVV: ” Je doet maar wat, je rotzooit maar wat als het maar poen oplevert en lekker voelt om mensen openlijk te haten”

 5. Tom Jan Meeus (rechtse NRC-correspondent) heeft vanmiddag in Buitenhof aangegeven dat de Tea Party in de VS geframet is als incompetent. Dat schijnt mensen toch tot nadenken te stemmen. Fact free beschuldigingen roepen geeft misschien lucht aan je boosheid, maar je schiet er uiteindelijk niets mee op. Onzinnge vragen stellen in gremia kost alleen maar geld. Al die ambtenaren die de vragen moeten beantwoorden doen dat niet gratis.

 6. @Sjaax, “Al die ambtenaren die de vragen moeten beantwoorden doen dat niet gratis.”

  Nu begrijp ik beter waarom Wilders onder sommige collega’s zo ontzettend populair is.
  Levert weer poen op.

Reacties zijn gesloten.