Pieter Hilhorst (PvdA) de ernstigst mishandelde NL politicus sinds Pim

Houdt het geweld tegen politici dan nooit op? Hier authentieke beelden van de lijsttrekker van de PvdA te Amsterdam, Pieter Hilhorst, de man van 188 miljoen zeg maar, die wordt aangevallen door een racist in de tram. Volgens de Telegraaf is het “slechts een duwtje“. Het racistische geweld smaakt blijkbaar naar meer.

8 gedachten over “Pieter Hilhorst (PvdA) de ernstigst mishandelde NL politicus sinds Pim”

  1. Tenminste durft Hillhorst voor Jan zonder Pet te vaanstandschroef staan terwijl de laatste korte samenvatting van de huidige maatschappelijke klimaat in ons land aan het maken is.

    Respect voor degene die de Racisme en Discriminatie tegen staan.

  2. Hij heeft ingegrepen. Iets dat eigenlijk heel normaal is voor fatsoenlijke mensen. Jammer dat hij zich zo uitgebreid een veer in z’n reet wil steken.

  3. In een land waar mensen weinig aanstoot nemen met de nationaal-socialistische/xenofobe ideeën van PVV/Wilders en daarmee de huidige xenofoob maatschappelijk klimaat ondersteunen geeft Hilhorst het goede voorbeeld.

  4. Toen mevrouw Fatima Elatik (stadsdeelvoorzitter van de PvdA te A’dam) in een tweet Geert Wilders benoemde als zijnde wat ie werkelijk is plus verder nog een paar voor domrechts Nederland onaangename waarheden over het voetlicht bracht en als gevolg daarvan de hele hooivorkenbrigade in dit land en alle wannabe-SS’ers op Twitter over zich heen kreeg, liet de ‘koene strijder tegen racisme en fascisme’ Pieter Hilhorst weten waar ie wérkelijk voor stond: hij liet namelijk toen weten de tweets van mevrouw Elatik ‘ongepast’ te vinden.
    Bovendien: wat doet iemand die wérkelijk tegen fascisme iets wil doen in een partij welke gewoon doet wat Wilders roept en wil?

Reacties zijn gesloten.