Duitsland: 350 nazi-incidentjes met wapens in 2012

De nazi’s grijpen steeds vaker naar de wapens. Althans in Duitsland. In 2011 nog slechts 224 keer, en in 2012 al 350 keer. Ook houden ze schietoefeningen. 27 stuks sinds 1995, maar dat zijn alleen de “legale”. Het is in Duitsland namelijk volstrekt legaal om als nazi-groepering gezellig schietoefeningen te houden. Er zijn overigens ook illegale schietoefeningen maar daar weet de Duitse overheid dan niks van en dan is het goed. De regering krijgt daar overigens wel informatie over maar daar doen ze dan niets mee want dat vinden ze niet interessant (Refdag).

4 gedachten over “Duitsland: 350 nazi-incidentjes met wapens in 2012”

  1. Allemaal “eenzame Wolven” gewoon doorlopen , niets aan de hand , LINKS , dat is pas gevaarlijk , of anders de Moslims …….

  2. In Nederland noemen dat “Pro Pieten demonstraties” waar we gezellig met elkaar Papoea’s in elkaar trimmen. Eigen schuld moeten ze maar thuis blijven!

  3. @Al Bakra, geen zorgen – de Duitsers zijn gestaag bezig ook de Nederlandse vertakkingen van ultrarechts te onderzoeken en aan te kaarten. De vraag is tot hoever onze eigen diensten ze in de weg willen zitten en het hand over het hoofd van de Nederlands ultrarechts steeds beschermend te houden.

  4. Duitsland was inderdaad lang blind op het rechter oog, maar het hele NSU gedoe (einde 2011) heeft ze wel wakker geschud. De algemene verwachting is dat de statistieken en de evaluatie daarvan in 2013 veel meer op extreem-rechts gericht zullen zijn.

Reacties zijn gesloten.