Frans Weekers (VVD) voor de zoveelste keer “in problemen”

Frans Weekers (VVD)
Frans Weekers (VVD)
Vandaag mag Frans Weekers aan de Tweede Kamer uitleggen waarom hij er niet in slaagt om mensen die daar recht op hebben hun toeslagen van de belastingdienst uit te betalen. Dit is des te schrijnender aangezien de belasting nooit echt veel problemen heeft gehad met het betalen van toeslagen aan mensen die niet eens bestaan of die in een of andere B-land ver weg wonen. Dat was een van de vorige keren waarmee Weekers in de knoei kwam. Hij had trouwens ook nog een Kim Jong-Un stijl tientallen meters hoog billboard kado gekregen van zijn corrupte VVD-vriendje Jos van Rey. Was ook al zoiets. “Weekers gold als een rijzende ster” in de VVD of zoiets. Nou ik zie het probleem niet. De boel verkloten, jezelf verrijken, geld weghalen bij mensen die er recht op hebben en uitdelen aan mensen die er geen recht op hebben. Lijkt me een typische VVD-bewindsman. En die problemen? Ach ja, het is de Tweede Kamer maar dus daar kan hij zijn reet mee afvegen. Ook al zo’n typische VVD-eigenschap trouwens. En de kamer laat dat uiteraard gewoon gebeuren (Zie verder bij Telegraf)

7 gedachten over “Frans Weekers (VVD) voor de zoveelste keer “in problemen””

 1. Misschien moest Weekers dit keer maar, naar Oud-Rechtsche Traditie, als voorbeeld dienen.

 2. Tja hij is dan ook van de VVD. Een criminele organisatie pur sang. EN DAT WEET IEDEREEN!

  Er gaat GEEN dag voorbij zonder RECHTSE misstanden!

  Van Wiegel tot de onderste nitwit.

  Met dank aan de 1000 euro mensen.

 3. @Cornelis, de Maffia moet altijd op een gegeven moment iemand opofferen om rustig met haar business verder te kunnen gaan.
  Doch moet je geen zorgen over de betrokken persoon maken – vroeg of laat op basis van zijn connecties zal die persoon op de zetel van een lucratieve baantje verschijnen.

 4. Nexus, het eerste schaap is over de dam, wellicht kan Freddy T. nu ook makkelijker gewipt worden. Over leuke baantjes, of riant wachtgeld voor deze ‘heren’ maak ik mij geen illusies, maar hoop doet leven.

 5. Lees net dit (Brabants Dagblad, VVD Tilburg): “De politie moet mensen vrijmaken die zich alleen met de criminaliteit onder Marokkaanse en Antilliaanse jongeren bezighoudt. Dat stelt VVD Tilburg bij de start van de verkiezingscampagne.”

  Nogal wiedes! Als de politie zich eindelijk eens zou gaan bezighouden met illegale, frauduleuze bezigheden van de VVD, dan zou er al menskracht te kort zijn!

Reacties zijn gesloten.