VVD-afdeling moet wantoestanden onder de pet houden van hoofdbestuur

VVD partijbestuur wijst kritiek af.
VVD partijbestuur wijst kritiek af.
De gehele VVD-afdeling Heemskerk heeft het bijltje er bij neergegooid wegens een affaire met dreigbrieven, welke nu worden onderzocht door het Nederlands Forensisch Instituut.

Maar nu brengen de (inmiddels anonieme) lokale VVD’ers naar buiten dat ze zich “enorm in de steek gelaten” voelen door het landelijke partijbestuur.

Het mocht niet bekend worden wat er speelde bij de Heemskerkse VVD, dat zou immers maar het imago van de VVD beschadigen, dus moest men het onder de pet houden. Leuk partijbestuur, lekker je lokale politici laten stikken.

6 gedachten over “VVD-afdeling moet wantoestanden onder de pet houden van hoofdbestuur”

 1. Als de bedreigingen “van buiten” zouden komen, ALS die er al zijn, zou de VVD daar juist garen bij spinnen en geen reden zijn om met zijn allen daar in Heemskerk “in te storten”.
  Ben benieuwd waar dat forensisch instituut mee gaat komen.

 2. ik zou is gaan zoeken naar wat meer informatie in plaats van dit op de site te gooien. De reden van het terugtrekken van de plaatselijke fractie is namelijk een andere dan de dreigbrieven.

 3. @ K.’tJong

  Als ze maar vertrekken!

  En ik heb hier weer een bewijs dat je van rechts geen oplossingen hoeft te verwachten en dat ZIJ HET PROBLEEM ZIJN.

  http://www.rtlnieuws.nl/economie/home/toekomst-financiele-sector#node_673761

  VVD wil geen strengere regels voor banken. Het probleem willen ze dus WEER niet aanpakken omdat ze het zelf zijn! En allemaal kul praat van die VVD muts. Krediet verlening moet op gang blijven…. die is al gestangeert dankzij die fucking VVD. Lekker speculeren op de aandelenmarkt met de pensioenen van OPA en OMA en ze dan vervolgens het zorghuis uitrappen! KUT VVD GA DOOD!

 4. Elders op een forum. Een sociaal bewogen persoon stelt goede vragen aan VVD tuig

  En kijk eens mee wat een fantastische antwoorden die geeft.

  Liberaal123 22 uur 3 minuten geleden door Liberaal123 <—- VVD tuig dat antwoord geeft op terechte vragen.

  vraag 1: Hoe kunnen mensen een goed inkomen vergaren als dat hen onmogelijk gemaakt wordt door ziekte?

  antwoord door VVD tuig: Dat kan niet nee maar over zieken heb ik al vaak genoeg gezegd op nujij.nl dat die beschermd moeten worden (en die worden volgens mij ook niet gedwongen tot vrijwillgerswerk ).

  vraag 2: Hoe kunnen mensen een goed inkomen vergaren als werkgelegenheid vernietigd wordt omdat winst en inkomens voor de bedrijfsleiding belangrijker is dan hun werknemers?

  antwoord door VVD tuig: Jezelf etaleren en jezelf onmisbaar maken.

  vraag 3: Hoe kunnen mensen een goed inkomen vergaren als vrijwel alle leuke baantjes alleen via vriendjespolitiek bereikbaar zijn?

  antwoord door VVD tuig: Zelf ook netwerken, als het echt zo is tenminste. Maar dat is altijd makkelijker dan toegeven dat je de capaciteiten gewoon niet hebt.

  Vooral die laatste antwoorden bij vraag 2 en 3. Dat moet VVD tuig vooral zeggen dat over die capaciteiten (Weekers lulde wat over draagvlak en zat er TE LANG!). En dat van jezelf onmisbaar maken. Ja daarom blijven Opstelten en Teeven aan die gewoon bloed aan de handen hebben!

  En antwoord 1.De VVD zal niet twijfelen om ook de zieken aan het werk kunnen zetten. Wajongers moeten hun sociale werkplaatsen al uit om elders te werken…. En verder treffen die VVD bezuinigingen de zieken het hardst.

  VVD is een ziekte een dodelijke ziekte!

Reacties zijn gesloten.