Corrupte VVD’er du Jour

Een dag zonder geschreven te hebben over een corrupte VVD’er is een dag niet geleefd. Maar het zijn er zoveel dat we er wel eens eentje overslaan. Dit betreft de penningmeester van de stichting Vrienden van het Purmerends Museum. Hij had zijn stichting goed uitgekozen want de Vrienden van het Purmerends Museum zijn blijkbaar zo rijk dat hij er 180.000 euro kon weg roven. Toen een en ander in het nieuws kwam heeft deze man zich maar van de VVD kandidatenlijst laten verwijderen. Welke kandidatenlijst weten we niet. Dit is waarschijnlijk in het kader van de transparantie bij de VVD. Met dank aan lezer Anonymous die ons herinnerde aan deze corrupte VVD’er.

6 gedachten over “Corrupte VVD’er du Jour”

  1. Het gaat om de echtgenote van de sjoemelende stichtingsbestuurder, en hoewel het bij de VVD altijd in de familie blijft is haar terugtreden op zich wel als fatsoenlijk aan te merken – er zijn veel ergere gevallen…

  2. Misschien gaat het hier over de gebruikelijke VVD hit-lijst, waarbij de grootste hit is degene die het meest achterover heeft gedrukt.

    De betrokken dame is een vermelding in Wikipedia waard omdat ze blijk geeft te begrijpen wat integriteit betekent.
    Nu nog de aangifte over de gestolen 180 000 euri.

Reacties zijn gesloten.