Hans Spekman (PvdA): VVD is het ultieme kwaad

Hans Spekman (PvdA)
Hans Spekman (PvdA)
De verkiezingen komen er aan dus moet er campagne gevoerd worden. Daarom heeft PvdA voorzitter Hans Spekman (die met die trui) vandaag keihard de VVD aangevallen. Asociaal enzo. Niet solidair. Zorgt voor tweedeling in de maatschappij. Slecht voor huurders. Slecht voor werknemers. Slecht voor zieken en zwakken en misselijken. Daarom moet de VVD kapot en moet je dus op de PvdA stemmen. Maar, zegt u, wacht eens even: is dat niet die zelfde kwaadaardige VVD waar de PvdA vergelijkbaar kwaadaardig mee in een coalitie het land zit te mollen? Nee is heel anders. Dat is lan-de-lijk. Zegt Spekman. Het gaat nu over: lo-kaal.

9 gedachten over “Hans Spekman (PvdA): VVD is het ultieme kwaad”

 1. Die van onder zijn trui een ongewassen t-shirt. Wat landelijk gemoldt wordt door die partij komt op het bordje van lokaal bestuur terecht. Om dat te bekostigen wordt de burger verder uitgeknepen. Leuk plannetje van Jorritsma van VNG. Het mes snijdt aan alle kanten.

 2. Spekman: als je net zo’n slobbertrui aanhebt als hij wordt je – per decreet van landelijke haatsecretaris en mede-dader Eucalypta Klijnsma – gekort op je bijstandsuitkering. Wie tracht dat zwijn eigenlijk voor de gek te houden met zijn gewauwel?
  Als het niet zo cynisch was, zou je erom kunnen lachen. Wat een zwijn.

 3. Pot, ketel, gitzwart, Spekman. Dat alle PvdA’ers zich maar fijntjes aan de stekels van de welbekende rozen moge blijven prikken.

 4. Maar Spekman weet hoe met Europese vaandeldragers zoals Dijsselbloem, Oppermann, Gabriel, Hollande, Schulz, Steinmeier, Timmermans, een Europees feestje in het verschiet ligt.

 5. Ja Spekman, we weten allang dat jij aangenomen bent om de PvdA een sociaal-democratisch gezicht te geven met je trui, ondanks alle neo-liberale compromissen. Maar die twaalf zetels in de peilingen is dus echt een of ander contactgestoord deel van het PvdA-electoraat dat helemaal niets van de echte wereld meekrijgt. Voor de rest heb je afgedaan. Ga nu maar een of ander leuk commissariaat of veelverdienende zogenaamd maatschappelijk-relevante functie zoeken, want als sociaal-democraat neemt niemand je meer serieus.

 6. Die Spekman is een Idioot. Dit wisten wij al veel langer. PVDA is net zo kwaadaardig. Een grote pot rechtse onkunde.

  Natuurlijk is de VVD volkomen verkeerd en idd brengt die partij het slechtse in mensen boven. Maar ik zie het zo en het klopt volkomen hoe ik dat zie.

  1. VVD is de duitse bezetter.
  2. PVDA is de NSB die heerlijk meedoet.

 7. ik zou nooit een democraat(spekman) met zoon enge Adolf H. durven vergelyken.
  Maar de amerikanen hebben een uitdrukking “shill” daarmee bedoelen ze dat een bepaalde kandidaat een image opbouwt een rol speelt, de werkelijke machten erachter zie je niet.
  Zoals ooit een artistieke welbespraakte oorlogsvrywilliger zogenaamd een arme eerlijke man.Duitsland opruide
  In werkelijkheid een miljonair gesubsidieerd door de grootiindustrie en de generaals.
  De omschryving van LEON = Spekman is een idioot klopt dus.

  Maar #LAURENT beschryft de situatie korrekt. Onze grootouders hebben een PVDA gesticht voor de gewone mensen, nu is het een banenfabriek voor de kinderen van de BoBoos

  myn eigen advies kies een Lokalo die jij vertrouwt

 8. “nu is het een banenfabriek voor de kinderen van de BoBoos”

  En toen moest ik simpelweg schaterlachen. Boboos! Babybloobers! 1337!

  “myn eigen advies kies een Lokalo die jij vertrouwt”

  Slang(y) aside, https://en.wikipedia.org/wiki/Backstab (al dan niet vanuit een gekozen burgemeester.)

  Jos van Rey (VVD) ring a bell? Of gooi er ‘es een zoveelste ‘linkse profiteur’ tegenaan?!

  Heeft Barbapapa Boboos?

  P.s.
  Neen, ik ga niet voor een PvdA. Maar: zucht.

 9. Marc, jouw omschrijving/reactie is het fatsoenlijkste en het meest inhoudelijk waardoor ik graag bij je aansluit. Zelf heb ik Spekman vanaf diens verschijnen een “arbeiderist” dus bedrieger door gedrag, kleding en houding genoemd. Populist kan ook. Feit blijft dat hij met zijn ganse entourage de werkelijke lading van de modderschuit van Diederik S moet bedekken. Zielig eigenlijk dat hij denkt dat wij dat niet door hebben.

Reacties zijn gesloten.