VVD hekelt Geert ‘Blondy’ Wilders op PVV-poster, mafkees

Goed punt van de VVD-lijsttrekker Den Haag. Maar de hypocrisie van deze onderknuppel van de Firma List & Bedrog is uiteraard stuitend. Laat dat VVD-tuig eens naar zichzelf kijken. Minstens net zo leugenachtig als de PVV:

De VVD in Den Haag is de kortstondige deelname van Geert Wilders aan de lokale Haagse politiek nog niet helemaal vergeten. Een venijnig tweetje van VVD-lijstduwer en wethouder Peter Smit over de aanwezigheid op de verkiezingsposter van de PVV in Den Haag, maakt dat wel duidelijk.

Op dat plakkaat staat niet alleen de afbeelding van lijsttrekker Léon de Jong, maar ook de landelijk voorman zelf. En dat roept herinneringen op aan 2010. (Lees verder bij de bron van dit artikel)

Via: Google-news:: PVV

8 gedachten over “VVD hekelt Geert ‘Blondy’ Wilders op PVV-poster, mafkees”

  1. Verkiezingen voor liefhebbers van geneuzel op de vierkante milimeter. Het voornaamste onderscheid tussen VVD en PVV is dat landelijke voorman Wilders op een lokale PVV-affiche staat.

  2. Het is gewoon zielig voor jullie, maar niemand wil met deze linkse kerk in discussie. Jullie maken het er zelf naar. Probeer eens een lollig onderwerp te kiezen en Wilders buiten beschouwing laten. Helpt echt niet. Jullie slaan nog geen deuk in een pakje boter. Jammer he.

  3. Ik constateer ongeoorloofd gebruik van het woord “jullie”. Zie de HUISREGELS. Jij staat nu onder verscherpt toezicht. Bij de volgende overtreding van welke huisregel dan ook krijg je een ban. Zullen we eens zien wie er met wie in discussie wil.

  4. Ik lach me een sixforty als ik het gedoe om verkiezingsposters bekijk. Geen Stijl haalde een grap uit met verkiezingsposters met een Turkse tekst.De PVV reageerde zoals altijd humorloos en nu weer de VVD in het Haagse die voor de buhne verontwaardigd doet over de kop van Wilders.
    Waar hebben we het helemaal over? In de loop der jaren zijn er onderzoeken geweest waaruit bleek dat het effect van verkiezingsposters nihil is. Toen ik dit in de boezem van mijn toenmalige politieke partij ter tafel bracht, was de enige reactie: maar de andere partijen doen het ook.Waarop ik zei dat dit juist de reden is om het anders te doen.Helaas, creativiteit heb ik nog nooit ontdekt binnen de lokale politiek.

  5. Ruud Kraan je zou maar eens een discussie hebben he…. Nee liever oneliners en leugens beziggen of weglopen voor een dialoog. Geweld of liegen dat is jullie stijl en over humor gesproken. Alle cabaratiers zijn voornamelijk links en relatieveren de boel moet je bij rechts zijn. Vooral die reli fanatici (zijn rechts al eeuwen lang). Je bent niet alleen een lafbek maar ook nog eens leugenaar.

  6. Oh zei ik Jullie… maar het maakt mijn opmerking NIETS minder WAAR. Ik hou van feiten iets waar rechts een hekel aan heeft. Echt je wordt toch doodmoe van die factfree nitwits.

Reacties zijn gesloten.