Ex-PVV’er Louis Bontes: PVV heeft gore verrader in fractie

Louis Bontes (PVV)
Louis Bontes (PVV)
Niet alleen is Geert Wilders een megalomane psychopaat die met een kort lontje de dictatoriale scepter zwaait over een roedel criminele proleten, hij heeft ook een heusche verrader, een mol, onder de gelederen. Dit verklaart althans ex-PVV’er Louis Bontes, die zelf overigens ook niet bepaald vooraan stond toen Onze Lieve Heer beschaving aan het uitdelen was.

Bontes wilde geen namen noemen. “Soms nemen mensen je in vertrouwen, maar die bescherm ik dan op mijn manier. Ik ga niet die namen in de ether slingeren.” (Lees verder bij de bron van dit artikel)

Nee, uiteraard laat Bontes die naam veel liever in het midden, lekker verdeeldheid zaaien onder Wilders’ mafiosi. Ik geef de brave borst groot gelijk. Immers, alles in de strijd tegen de PVV is geoorloofd, dat heeft Louis Bontes goed begrepen. Wij wensen de heer Bontes dan ook veel succes in zijn missie om de PVV te belasteren. Kunnen wij ons verder op de boevenbende bij de VVD concentreren.

6 gedachten over “Ex-PVV’er Louis Bontes: PVV heeft gore verrader in fractie”

  1. Bontes bedoeld natuurlijk bassieclown Ronald van Vliet die al eens openlijk flirte met de VVD maar die partij wil niets met hem te maken hebben.
    Wilders zal van Vliet ook niet meer op de lijst zetten. Hetzelfde is gebeurt met EP lid Patricia van der Kammen die niet goed lag in Europa en in Den Haag en om die reden ongewenst is verklaard.

  2. “Verder waagde Bontes te betwijfelen of de PVV ooit in de regering komt. “Wie wil ooit dat programma uitvoeren?” ”
    Massaal PVV stemmen, dus.

  3. @Cornelis, idem dito, mijns inziens stemmen op de PVV lijkt mogelijk de beste oplossing voor Nederland om uit de huidige situatie te komen.

  4. En toch… las ik meerdere online reacties van, nu voorheen, (zelfbenoemde) “PVV-stemmers”. Het bagatelliseren van de Shoah, middels https://nl.wikipedia.org/wiki/Front_National_%28Frankrijk%29 heeft, voor zover ik persoonlijk kan overzien, toch zekers wel een zekere kentering teweeg gebracht. Ter afkeuring, van hen die o.a. de Shoah ter discussie stellen. Kan je wel met zo’n ‘mal petje’ rondlopen, maar toch.

Reacties zijn gesloten.