Jonge Naïeve Socialisten of gewoon bedriegers?

Zoals de VVD een clubje jongeren heeft die doen alsof ze “liberaal” zijn, heeft de Partij van de Dwangarbeid een clubje jongelui dat zich “socialisten” noemt. Best wel achterlijk eigenlijk als je er over nadenkt. Er is niets liberaals aan de VVD en er is ook niets socialistisch aan de PvdA.

Beide clubjes mogen ook alleen maar langs de zijlijn meeblèren tegen de grote mensen. Heel aandoenlijk.

En zo houden ze een soort mythe in stand van zogenaamde jonge honden met wilde haren en die dan zogenaamd verstandig opgroeien tot een Mark Rutte of zo. Nooit een deuk in een pakkie boter kunnen slaan en vervolgens de idealen op de vuilstort want je bent nu oud en wijs.

Het kan natuurlijk ook écht zo zijn, dat ze het zelf niet door hebben of zo. Je mag het niet uitsluiten.

Maar toch kan ik niet geloven dat die vvd66.nl grap van de Jonge “Socialisten” oprecht is. Dat er Jonge “Socialisten” zijn die werkelijk geloven dat VVD en D66 1 en dezelfde partij is, en dat je dan op de Partij van de Dwangarbeid moet stemmen om dan Het Grote Verschil te gaan meemaken.

I…. mean…. come…. on…..

6 gedachten over “Jonge Naïeve Socialisten of gewoon bedriegers?”

 1. “Er valt echt iets te kiezen”.
  Dat dachten de naievelingen in 2012 ook al. En onderschat nooit de domheid van de menigte…

 2. De pot verwijt de ketel verwijt dat hij zwart is. De (jonge) PvdA is niet oprecht. Maar dat wil niet zeggen dat de PvdA in deze ongelijk heeft. VVD en D66 zijn tweelingzusters. De een ziet er wat vetter en ongemanierder uit dan de ander, maar er is heel weinig verschil tussen beide.

 3. Pvdd’66 zou net zo legitiem een label zijn … met Jonge neo-Liberalen als hun jongeren organisatie … Iedereen die nu nog bij een jongeren-organisatie van de PvdA WIL horen heeft zelfs niet het minste drupje Socialisme in zich ….

 4. in 1989 heeft de grote KOK openlyk verklaard dat het socialisme voor de PvdA een voorbystation was.

 5. De PVDA is rechts dat heeft in ieder geval die slavendrijfster bewezen.

  Er zit geen ziel meer in die partij. Ze zijn verworden hetgeen ze altijd hebben willen bestrijden in een ver verleden…

  Het is als… Later als ik groot ben ga ik nooit roken en drinken…….. nu zijn het verstokte rokers en alcoholisten.

  Ik zeg het altijd de weg van links is harder en zwaarder. Gandhi nadoen is niet makkelijk dat vergt een grote geest en een rechte rug.

  Dus het zijn gewoon bedriegers gebleken. En het zijn geen realisten zoals rechts het graag doet geloven. Want deze weg is zelfdestructie.

Reacties zijn gesloten.