8 gedachten over “Laatste PVV-breinscheet opnieuw kansloze nep-oplossing voor non-issue”

 1. Welke zwakzinnige had het ook alweer over ‘een hele normale partij met hele normale standpunten’…

 2. Jihadbruiden. Hoe komt ie erop. Als hij weer zo’n kreetje heeft verzonnen als ‘kopvoddentax’ of ‘jihadbruiden’ zie ik Wilders altijd voor me terwijl hij ’s nachts in een streepjespyjama overeind komt in bed, een schemerlampje aanknipt, zijn notitieboekje van het nachtkastje pakt en gniffelend zijn nieuwe zelfverzonnen woordje opschrijft. De sukkel. En dat moet de belastingbetaler allemaal maar opbrengen.

 3. Nonkel Geert en zijn neefje Joram spelen het spel toch wel slim.Bijna elke dag komen ze met kansloze Kamervragen in de media. Kamervragen die ongeveer 1100 euro per vraag zijn en waarvan de PVV koploper is. Nu hoor ik ze niet over verspild belastinggeld, maar als het subsidie voor een moskee is, dan klepperen ze aan de hoogste klok.Zooitje huichelaars.De PVV weet natuurlijk ook dat Europa vrije grenzen kent, dus wie houdt een moslima tegen als ze naar een oorlogsgebied gaat? Of houdt haar met een Nederlands paspoort tegen op Schiphol? In de Jom Kippoer oorlog zijn honderden jonge mensen van joodse afkomst van Nederland naar Israel gegaan om te helpen.Stel, dat binnenkort Israel in een gewapend conflict raakt en er gaan honderden jongeren richting Tel Aviv.Zou Wilders dan ook vragen stellen? Dacht het niet, kijk en dat tekent zijn hypocrisie en vooringenomenheid tegenover islam/moslims.Het PVV volk heeft niet in de gaten welk spel Wilders speelt. Hij kijkt minachtend op zijn kiezers neer en misbruikt het voor zijn eigen doeleinden.Macht in veelvoud.Gelukkig heeft Thorbecke ons kiesstelsel zo gemaakt dat geen enkele partij in Nederland kans krijgt op 50% plus 1. Want anders zou er in dit mannetje een dictator opstaan.

 4. Waarom zou ik het “verstandige” oordeel vertrouwen van iemand die nog te dom is zijn das fatsoenlijk te knopen?
  De ene radicale die de andere radicale van radicaliteit beschuldigt. Wat een grap. Het lijkt me dat voorlichting aan deze jonge dames (en heren) in deze veel meer waard is.

 5. @Ralph, jij vaker dan Mark Rutte eigenlijk. Maar met het verschil dat jij ook onderbouwde kritiek geeft op juist die uitspraak, terwijl de voormalig langstudeerder geschiedenis Rutte willens en wetens fascisme faciliteert. ;-]

  @Jan Z
  “Hoe komt ie erop.”

  Da’s niet zo lastig te beantwoorden. Volgens _meerdere_ nu ex-PVV’ers (lokaal én nationaal) wordt er nogal wat tijd van vergaderingen e.d. gebruikt om dit soort ‘one-liners’ te bedenken. Zo ook deze over “Jihadbruiden”, naar alle waarschijnlijkheid.

  De uiteindelijke vraag is m.i. dan ook hoe ‘wij, Nederlanders en ver daarbuiten’ afkomen van zulke stompzinnigheden. One-liners bedenken en veelvuldig afwezig zijn, terwijl men (PVV) pretendeert voor ‘Henk en Ingrid’ te “knokken”.

  Maar goed, ik heb zo het vermoeden dat je dat wel wist inmiddels. :-]

 6. In de lijn van de bestaande multicluturalisme doet de FIFA mooi lange neus naar Wilders/PVV.

  Deze week heeft FIFA besloten dat hoofdbedekingen/hoofddoekjes officieel toegestaan zijn bij wedstrijden vrouwelijke voetbal.
  Niemand kan verbieden aan een vrouwelijke ploeg of afzonderlijke spelers om met hoofdbedeking het veld op te gaan.

  Ik kan niet wachten op de tijd dat onze vrouwelijke elftal tegen deze multiculturele uiting het zal moeten opnemen en dan is het wachten op de belastinggeld verspillende vragen van Wilders/PVV of we dit verschijnsel niet eenzijdig zouden moeten verbieden.

  Of in PVV bekend stijl – in de knie afschieten?

 7. “Deze week heeft FIFA besloten dat hoofdbedekingen/hoofddoekjes officieel toegestaan zijn bij wedstrijden vrouwelijke voetbal.”

  How cool is that? Hmm? Pretty koud.

  En na meerdere decennia ‘hooligan-geneuzel’, is er nog steeds geen passende oplossing (2-strike out) in Nederland. Effe alle verschillende foetjebalfanbois opnoemen? :-]

  Richard de Mos (nu ex-PVV) is, among others, a (PVV) hooligan.

Reacties zijn gesloten.