SGP wil naaktrecreatie en sauna’s verbieden

SGP'er zoals God het bedoeld heeft.
SGP’er zoals God het bedoeld heeft.
Het is namelijk zo ze lopen op straat of ergens anders in het openbare leven en dan staan ze soms ineens oog en oog met een naakt-recreant. Dat moet dus verboden worden want onze lieve heer heeft ons kleertjes gegeven om aan te trekken. Tegen privé-sauna’s hebben ze dan weer geen bezwaar. Dat vind ik dan weer fideel van ze. Maar openbare sauna’s dat kan echt niet want je zal als vrome SGP’er toch eens per ongeluk een openbare sauna binnenlopen en dan al dat bloot zien. Nee, dat moeten we niet willen met z’n allen.

13 gedachten over “SGP wil naaktrecreatie en sauna’s verbieden”

 1. En daarbij is de oplossing zo simpel: omdraaien, weglopen.
  Overigens is lachen over genocidegrapjes, het onttrekken van naastenliefde en het willen gebruiken van een zekere religieuze minderheid om Nederland het gristelijke fundamentalisme op te dringen, waarna diezelfde minderheid alsnog moet oprotten of bekeren ook niet echt des bijbels, volgens mij.
  Ach ja, fundementalisten. Alle swat niet past wordt passend gemaakt.

 2. Ik ben bang als het op die manier gespeeld wordt, dat toch de SGP nog eens verboden gaat worden. De SGP heeft 2 zetels in de Tweede kamer. Daarmee vertegenwoordigen ze ongeveer 1,5% van de bevolking. En die gaat meer dan 10% van de bevolking opleggen dat ze niet meer naar het naaktstrand en/of de sauna kunnen?

 3. Zo, even in mijn blote een reactie formuleren: Achterlijk! Overigens, massamoord en genocide vinden die SGP-zwijnen dan weer wel tof.

 4. Waar komt dit dwangmatig drang van SGP vandaan om gezamenlijk in het openbaar zich voor schut te zetten?

 5. “SGP wil naaktrecreatie en sauna’s verbieden”

  Tssk, deze reli-extremisten van de SGP hebben ‘zelfs’ in hun partijbeginselen staan ,dat ‘ieder andersdenkende (ja, incl. “PVV’ers”) uit ‘het straatbeeld’ _dient_ te ‘verdwijnen’. Letterlijk, zoek maar op.. En maar klappen, ‘die genocide toejuichende SGP kabouter’.

 6. “God heeft de mens kleren gegeven om aan te trekken en naaktheid te bedekken.”

  Wat een onzin. Die kleren heeft de mensheid zichzelf gegeven. Als de almachtige had gewild dat onze naaktheid bedekt bleef liet hij ons wel in broekjes en hemdjes geboren worden. Daarvoor is hij de almachtige.
  Tss, dat je dat die relifanaten nog moet uitleggen…

 7. Vreemd toch gristenen…. Ze hebben iets tegen een Adam of Eva kostuums. Totaal krankzinnig. Maar kindermoord in Syrie het zals ze een worst zijn. Of de aanschaf van de JSF… Gij zult niet doden.. God is voor de domme zoveel is wel duidelijk.

 8. Voordat Adam en Eva van die appel snoepten liepen ze toch ook in de blote kont rond? En dat vond God toch ook prima?

  Romeinen mogen dan rare jongens zijn, die SGP’ers zijn helemaal van het pad af.

Reacties zijn gesloten.