Corrupte VVD’er du Jour: Ricardo Offermans

Vandaag zetten we even Ricardo Offermans in het zonnetje. Deze VVD’er werd wegens corruptie veroordeeld tot 120 uur taakstraf. Hij moet nu huilen. Heel erg zielig. Hij had alles verwacht behalve een veroordeling. Dat klopt. Wij hadden ook geen veroordeling verwacht. VVD’ers worden namelijk zelden tot nooit veroordeeld en komen overal mee weg. Hoe corrupter je bent hoe mooier iedereen het vindt. Het Nederlandse volk stemt er ook massaal op. Die denken kijk the smell of success. Wil ik ook. Zijn misdrijf werd vergeleken met die examenfraude bij Ibn Ghaldoun. Alleen kregen die celstraf. En taakstraf. Wil je licht of niet gestraft worden, wordt dan VVD’er.

5 gedachten over “Corrupte VVD’er du Jour: Ricardo Offermans”

  1. Ergens las ik deze VVD poster

    Met te lichte straffen wordt de rest van Nederland hard gestraft.

    Toen moest ik heel hard lachen. Niet omdat het zo grappig is het is heel erg triest. Zeker als je maandelijks ziet met hetgeen die zware criminelen die we VVD’ers noemen mee wegkomen.

    En dus klopt die poster wel. Doordat we de VVD niet aanpakken zitten wij als land met de shit van hun miljarden gegraai, gesnaai, gelieg en andere fratsen.

  2. Die Offermans zit wel heel erg te janken zeg. Gaat in het donker zijn sigaretjes kopen, ach ach het is toch wat. Ordinair graaituig.

  3. Het criminelen-quotum van de VVD komt steeds dichter in de buurt van die van de PVV.

Reacties zijn gesloten.