PVV rechtsrabiate duiventil

Nog nauwelijks zijn wij bekomen van het schokkende nieuws dat Polenrazzialeider Joram van Klaveren vérgaande plannen heeft gehad een nieuwe partij op te richten, als blijkt dat PVV-kamerlid Roland van Vliet geprobeerd heeft naar de VVD over te stappen.

Dat is dan rat nummer vijf die het blijkbaar zinkende PVV-schip vrijwillig wou/heeft verlaten, na Wim Kortenoeven, Marcial Hernandez, Louis Bontes en natuurlijk Joram van Klaveren. Daarnaast zijn er natuurlijk ook nog een James Sharpe en Eric Lucassen geweest, die dermate idiote strapatsen uithaalden dat ze onvrijwllig tussentijds eruit getrapt werden, of in elk geval niet meer op een verkiesbare plaats werden gezet als ze geen afscheid konden nemen van hun fijne kamerlidinkomen. Jhim van Bhemmel is voor de laatste verkiezingen ook nog gedumpt, maar dat was op zichzelf niet op een abnormale wijze voor een politieke partij.

Duidelijk is dat de PVV-fractie niet meer is dan een verzameling kansarme, rechtsdraaiende gelukszoekers, wier enige binding met elkaar is dat ze in dezelfde duiventil voor losgeslagen rabiaathaters terecht zijn gekomen. Bovendien blijkt de VVD eens te meer een communicerend vat met deze gierput te vormen (Wilders, Teeven (uitstapje Leefbaar Nederland) en nu dus Van Vliet).

17 gedachten over “PVV rechtsrabiate duiventil”

 1. Bij de opsomming horen natuurlijk ook de politieke talenten H. Brinkman en D. van der Stoep…

 2. De PVV is een springplank,naar of wachtgeld,VVD-fractie,of eenmansfractie,
  Lijkt of iedereen de club verlaat uit onvrede,kan ook gedicteerd zijn….zo ging er een naar een islamitische factie?met opzet als trol of niet

 3. Daar de focus/ (media)aandacht meer naar ‘rechts’ neigt, staat de PVV dus (meer) open voor ‘links’. Vergeet niet dat Wilders cs. van beide walletjes eet.

  Zal morgen ‘es naar de bieb gaan om het bewuste artikel in NRC te lezen, aangezien deze -helaas- achter een betaalslot zit.

 4. Ik stem toch op Wilders bij de gemeenteraadsverkiezingen, want ik ben tegen de EU. 😉

 5. Tja. 1 Vaste baan en 40 stageplekken, dat geeft weinig toekomstperspectief. Kennelijk vindt de VVD dan ook nog eens dat die stage geen lor voorstelt. Dat is sneu.
  Wilders doet niet mee bij de gemeenteraadsverkiezingen ( hij heeft al een baan ) en de gemeenteraad gaat niet over de EU. Is het allemaal zo ingewikkeld ?

 6. Maar toen ik bij het stemlokaal aankwam, bleek dat ik niet op de PVV kon stemmen. De partij deed niet mee in mijn woonplaats. Dat tekent het samenspannen van rabiaat-links tegen alles wat Wilders wil. 😉

 7. Wat zou het mooi zijn als er een echt Rechtse Partij zou komen met Socialistische ideeën die dan ook nog eens anti-racistisch zou zijn. Allemaal in uniform, elke kleur en sexuele geaardheid en geloof. Mooie vlaggen erbij, partijbijeenkomsten, landdagen.

  Oh nee, dat is eng.

  Niet zo eng als de PVV.

 8. Dit was al lang bekent en Wilders probeert uit alle macht het af te doen als onzin. Lees ook reactie van wanderlust; http://www.krapuul.nl/overig/nieuws/144505/ex-pvver-louis-bontes-pvv-heeft-verrader-in-fractie/

  Ook PVV Patricia van der Kammen is er na een knallende ruzie tussen haar en Stassen uit de PVV geflikkerd. Ze mag nog wat dingetjes doen in Brabant. Ook hierover absolute stilte door de leider geeist. Er geldt een absoluut spreekverbod (werkt voor geen meter want er zitten meerdere lekkers in de PVV).

 9. Als er zoveel lekkers zijn waarom horen we dan nooit iets wat echt de PVV zou slopen?
  Ja oké ze hebben spreek verbod,er is één leider,geen leden….dat wist iedereen al lekkere info als lekkende PVV medewerker maar niet heus.echte info en geheimen vertellen ze niet

 10. De logica van Tijlvandam is erg leuk.

  Indien ik voor de EU stem, betekent dit tevens dat ik tegen Wilders/PVV aan het stemmen ben.

Reacties zijn gesloten.