Corrupte VVD’er du jour – Fred Teeven. En Opstelten.

Fred Teeven (VVD)
Fred Teeven (VVD)

Iets met miljoenen aan drugsgeld witwassen en dan zwart op wit laten vastleggen dat de belastingdienst er niks van mag weten. Fred Teeven deed dit, als officier van justitie, als beloning voor drugshandelaar Cees H. die daarvoor blijkbaar een of andere schimmige tegenprestatie leverde.

U kunt dit vanavond zien bij nieuwsuur, tussen het schaatsen of voetballen of darten of whatever door.

Wat er gebeurd is is “in strijd met alle regels van de rechtsstaat” volgens emeritus hoogleraar belastingrecht Jaap Zwemmer. Typisch gevalletje Fred Teeven dus.

We zouden pas raar opkijken als deze griezel iets zou doen dat in lijn is met regels van een rechtsstaat.

Oh en Opstelten ligt ook de boel voor te liegen. Hij reageert namelijk:

“De uiteindelijke schikkingsovereenkomst is in 2000 aan de waarnemend voorzitter van het College van procureurs-generaal voorgelegd. Er is namens het College met deze schikkingsovereenkomst ingestemd. De schikkingsovereenkomst was in lijn met de toen geldende wet- en regelgeving.”

Dat is volgens diezelfde Zwemmer “ongehoord”. Flauwekul dus. Leugens. Zo kennen we onze VVD’ers weer.

13 gedachten over “Corrupte VVD’er du jour – Fred Teeven. En Opstelten.”

 1. Ja, Teeven weer hoor !

  Kan die man niet weg ? Nee schijnbaar niet, de Kamer wil het niet.

  En Opstelten, ook zo mooi, houdt de hand boven het hoofd van een ambtenaar die terecht staat wegens misbruik.

  Wat een land.

 2. Fred Teeven is het tuig van Nederland! Het probleem is echter niet Fred Teeven want als hij morgen dood neervalt staan er 100 types als hem te trappelen om hem te vervangen en dat is het echte probleem! Tuig is het!

  Dit soort types verdienen een heropvoeding!

 3. Fred Teeven is met list en bedrog aan de macht gekomen. Heeft altijd al iedereen voor de gek gehouden.
  En zo heeft hij al heel wat onschuldige, ja hulpverleners in oorlogsgebieden alles afgejat.

 4. Nederland is door en door corrupt, terwijl jarenlang het schijn wordt gehouden dat het niet zo is.

  Face the reality: er zijn aantal machten in Nederland die niemand verantwoording hoeven af te leggen, terwijl de burger wordt voorgehouden dat we een Rechtstaat zouden zijn.
  Ze spelen onder een hoedje en houden alle misstanden onder deksels stil.

  Dit is geen Rechtstaat.

 5. Net de commissie Deitman die in paar dagen een hele onderzoek klaar had die haast iedereen vrijsprak “bij gebrek aan bewijs”.
  Monstrueus doofpot.

  Natuurlijk kon de lynchmob later gaan protesteren onder de ramen van de Duitse pedofiel, omdat we geen eigen pedofielen binnen onze volkje hebben en twee – erg gemakkelijk omdat het weer een “buitenlander” betreft.

  Weetjewel.

 6. Hebben we het hier wel eens gehad over de VVD ?

  Oh kijk eens dat is voor het eerst zeg. En ook nog eens die nette meneer Teeven….

  Je verwacht het niet he…..

 7. BREKEND: Logistiek van de onderwereld in samenwerking met de Nederlandse ambt blootgelegd.

  Nederland gidsland: tegen betaling van 12.5% van het zwartgeld, kunt u indien crimineel in samenspraak met OM het rest van het bedrag laten officieel met behulp van OM verduisteren zonder melding bij de Belastingdienst. Mooi geregeld, toch?

  Niemand die het komt te weten en geen kraan die ernaar krijst binnen de poppenkast van de Tweede Kamer.

 8. Vervolgens worden Staatsecretris plaatsen en Ministeriele posten aangeboden.

  Nederland (VVD) als de ideale maffialand binnen Europa.
  Belastingparadijs voor criminelen.

 9. Volgens ingewijden heeft Teeven de politiek opgezocht louter omdat hij in die positie betere beveiliging kon krijgen, want niet alle criminele zakenpartners uit de IRT-tijd waren tevreden over de samenwerking. Eerst via de Leefbaren, maar via de VVD is het toch nog goed gekomen. Onaantastbaar.

 10. @Anselm, The Dutch Untouchables, he?

  Aan de hand van de laatste berichtgeving kan ik ook beter de melding van Elsevier over vermeende geheime ontmoeting toen van Teeven met Holleder & Cie bende beter plaatsen.

  Waren ze deals en percentages (liquidaties?) zeker aan het bespreken.

  Nogmaals, wat een corrupte staat,zeg!

 11. Op andere fora zie je overal de VVD’ers onder hun steen vandaan kruipen als mensen met een sociaal hart iets zeggen over de zorg en dergelijke topics. Dat het niet meer zo langer kan. En die VVD’ers staan vooraan (vaak dezelfde en dus een minderheid hoop ik) om sociaal bewogen mensen af te branden. En alles af te doen als socialisme of boom knuffelaars.

  Op dit soort topics zijn ze nooit te vinden. WIJ ZIEN ALS VOLK HOE RECHTS het land afbreekt RECHTS JA enkel en alleen RECHTS DOET DAT! en toch zijn er mensen die weer een gevaar zien in sociaal bewogen mensen. En met non argumenten van waar halen ze dan het geld vandaan. Dat weten die rechtsen ook wel. Gewoon kappen met die domme dodelijke en asociale rechtse hobby’s zoals de JSF, buitenland missies, HRA voor mensen die het niet nodig hebben en die overhead aan management op allerlei vlakken.

  Hoe corrupter en hoe inhumaner je bent hoe meer aanzien je heb ter rechter zijden.

  Milieuproblematiek is een hoax volgens hen want het behoud van oldtimers staat hoger op hun lijst dan bosbeheer. Omdat ze het wellicht niet direct merken want van een op andere dag is het klimaat natuurlijk niet veranderd. Dat gaat geleidelijk. Maar zijn Tsjernobyl, Fukushima etc.. ook hoaxen ? En de diverse olie schandalen door Shell, BP etc.. Of de bijen sterfte (producten worden er al duurder door dus wat zijn ze weer goed voor de economie NOT!)…

  Je ziet op zoveel vlakken kun je geen oplossing van rechts verwachten omdat zij het probleem ZIJN. Zij willen alleen veranderen als ze er zelf veel beter van worden. Toen neger slaven…. nu iedereen slaaf via de WWB. Dat is de verandering door rechts. En een oplopende staatsschuld, een toenemende werkloosheid met mogelijk gevolg ongeregeldheden en gewelddadigheden.

  Vooruitschuiven is hun ding. En milieu is onze Achilleshiel daarbij vergeleken is een financieele crisis een feestje.

  Ik zeg het nogmaals want het is gewoon waar.

  Rechts is de dode tak aan die boom der evolutie. Duurzaamheid en vooruitkijken is niet hun ding enkel het hier en nu en hoe zo snel mogelijk ten kosten van alles en iedereen rijk te worden. Gebaseerd op leugens, angsten en haat.

  Zo liggen de zaken. En ZIJ WETEN HET OOK!

Reacties zijn gesloten.