Onderzoek Kieskompas: ‘PVV wordt een gevestigde partij’ – Sure

Volstrekt normale PVV-stemmer.
Volstrekt normale PVV-stemmer.
Blijkbaar kan een sekte waarbij alle sekteleden onvoorwaardelijk gehoorzaam moeten zijn aan de sekteleider nu ook al een “gevestigde partij” zijn.

De mensen die er op stemmen verschillen nauwelijks van de andere Nederlanders, zijn even achterlijk. Ze kijken SBS6, poetsen hun auto op zaterdag, houden van voetbal en hebben een hekel aan buitenlanders.

De “partij”, die alleen maar kan brallen en schelden, stupide nonsens-vragen kan stellen, nooit iets zinnigs voorstelt, nooit iets constructiefs bijdraagt, en waarvan de sekteleider tegenwoordig de slagzin “hoe minder Marokkanen in Nederland hoe beter” voert, en zijn aanhang dus etnische zuiveringen belooft, trekt tegenwoordig volstrekt normale kiezers.

Hun stem is zogenaamd geen proteststem. Wat is het dan wel? Een Kaboutertje Plopsie stem? Anyway, dit is dus allemaal wetenschappelijk onderzocht. (VK)

Via: Google-news:: PVV

14 gedachten over “Onderzoek Kieskompas: ‘PVV wordt een gevestigde partij’ – Sure”

 1. Kijken SBS6 en poetsen hun auto op Zaterdag? Nou, we kijken ook naar RTL4, RTL7, Andere Tijden en natuurlijk TopGear. We wonen in een keurig huisje met een klein tuintje in een buurtje waar de mensen nog de moeite nemen om elkaar gedag te zeggen, of een praatje te maken. Of even boodschappen meenemen voor die oudere vrouw die slecht ter been is. We denken dan aan vroeger toen er nog geen rolluiken voor de winkelramen hingen. We vieren 4 en 5 mei, op 6 mei staan we ook even stil en pinken een traantje weg voor onze geliefde Pim. We missen ons land. We willen het terug……. We krijgen het terug!

 2. Praatje met de buren..roddelen en andere buren beschimpen en verraden.
  Even boodschappen voor de buur doen..meteen binnen in haar huis kijken of ze iets nieuws hebben gekocht en waarvan.
  Je mist jouw land,ben je zo hersenloos dat je niet eens weet waar je bent?
  Ja traantjes voor pim,krokodillentranen zeker.

 3. En nog een incorrecte gedachte bij PVV aanhangers..deze reppen van ONS land..DIT land Nederland is van ALLE Nederlandse burgers.
  Niemand kan een land zichzelf toeeigenen.
  Da je je eigen huisje met tuintje van jezelf ziet of van jullie zoals dit beter benoemt kan worden onder elkaar is tot zover..maar in het geheel Nederland is van iederéén die Nederlander is…hoezee hoezee..rood wit blauw álle burgers van Nederland houd van jou..

 4. @ GW. Het is duidelijk dat jij Geert Wilders niet bent. Die komt namelijk in Limburg, een provincie in Nederland waar in de jaren 80 al in vrijwel ieder dorp het merendeel van de huizen met rolluiken was afgedekt. Een trend die vanuit België overwaaide destijds.

  Helaas. Misgeschoten kerel !

 5. Uit Limburg, niet in Limburg bedoel ik. Stom gebrek aan edit mogelijkheid hier ook….. grrrmbl.

 6. Jan Jaap, het was toch overduidelijk dat de persoon met het pseudoniem Geert Wilders niet de echte is?

  Interpunctie, kapitaliseren, redelijk correcte grammatica/ schrijfstijl etc…
  …alles wat bij de echte GW node ontbreekt, als je even kijkt naar de eerder door hem geschreven teksten/ uitgelekte emails enzovoorts.

 7. @Geert Wilders

  Exact dezelfde woorden bezigde Anton Mussert in 1939! We weten inmiddels hoe het met Herr Anton is afgelopen!

 8. Ik vier 6 mei altijd als een tweede bevrijdingsdag .. Als je zie hoe rechts Fortuijn toen al was zou hij nu veel schadelijker dan Wilders zijn geweest ..

 9. GW, en onze kinderen mogen alleen naar Nickelodeon kijken (mits in goed Nederlands nagesproken), op 25 april hangen we de Statenvlag uit en op 1 mei gaan wij gewoon hard aan het werk.

 10. @Geert Wilders en Leo Scmit, mooi dat jullie bewijzen kunnen het aan- uit knopje van je telvisiekaastje te kunnen vinden.

  De dokter heeft jullie beloofd indien jullie je pilletjes elke dag op tijd nemen jullie “alles terug” kunnen krijgen, inclusief land, lucht, water en verstand: ” Een volk, een land, een kleur!”
  Lang leve de smurfen!’

 11. Hadden de smurfen ooit maar gedroomd een ” gevestigde stichting” , pardon ” gevestigde polderstichting” , pardon “smurfenpartij” te kunnen zijn.

  In Nederland kan alles! Ook de smurfen worden ” gevestigde partij”!

  Met dank aan de presstitutes en de Smurfen Kieskompas.

 12. PVV een partij? Kan niet. PVV is een stompzinnige neo-nazi beweging met een Hitler kloon als LIJDER!!

 13. Ik mis de volgende favoriete programma’s van de ‘white trash’: Pauw & Witteman, het NOS-journaal, Nieuwsuur en zo zijn er vast nog wel een aantal van dat soort programma’s voor zwakzinnigen en andere halve garen. Verder heb ik vernomen dat Marriëtte Hamer, u weet wel: die van die hoeveel vierkante meter per opgehokte Pool ten einde de tokkies niet te ontrieven, gaat vragen om uitzending van ‘Die Deutsche Wochenschau’ om diezelfde tokkies te behagen….

 14. Nou ze hebben al genoeg programma’s hoor speciaal voor hen,ze worden op hun wenken bediend op vele zenders.
  En geert wou de omroepen halveren maar het stemvee heeft geen programma te kort om te kijken.

  Shownieuws
  RTL boulevard
  Ik hou van Holland
  Powned
  Sterren zingen hazes
  Sterren dansen op het ijs
  Sterren springen in het water
  X factor
  So you can dance
  Ik heb het nog nooit gedaan
  Voetbal international
  Even niks te makken
  Geer en goor vele vele shows
  En nog veel meer….

Reacties zijn gesloten.