Gemeenteraadsvolksverlakkerij 2014

Nederland Kiest kijken kan vanaf half 9 hier. Voorspellen kan in de reacties. Ik voorspel licht verlies voor Forza Haarlemmermeer en een zeteltje voor Gerton van Unnik voor Artikel 50 in Weesp. Is die arme crybaby ook weer een paar jaar onder de pannen. Verder wat Goebeliaans gebral in Almere , D66 1 zeteltje groter in Amsterdam dan PvdA en een licht overspannen Diederik Samsom en verder veel aandacht voor de Hitlersmurf die nergens meedoet.

Oh, en kon u dit keer geen stem uitbrengen? Dan komt dat misschien doordat u wellicht dood bent.

14 gedachten over “Gemeenteraadsvolksverlakkerij 2014”

 1. Kom net thuis en heb het niews verder niet zo gevolgd nog.
  Heb ik het goed begrepen dat de Hitler-smurf Wilders, die gore nazi, een zaal vol toegeroepen heeft ‘Willen we meer of minder Marokkanen?’. De zaal scandeerde ‘minder’ en der Smutzchen-Führer toen riep ‘Dan gaan we dat regelen!’?
  Nou ben ik benieuwd hoe lang mensen dergelijke oproepen tot etnische zuivering over hun kant laten gaan.

 2. Heb ik het ook goed begrepen dat dat stuk drek van een Rutte de woorden van zijn Hitleriaanse geestverwant Wilders inmiddels gebagatelliseerd heeft (‘hele normale man met hele normale standpunten met wie het heel prettig samenwerken is’zal ie wel gezegd hebben dan) maar dat ie een clip van een rapper krachtig veroordeeld heeft als zijnde ‘walgelijk’? Het stopwoordje van Hitler-kloon Wilders.
  Daarmee is in elk geval voor wie nog die illusie had in meerdere of mindere mate het nu wel duidelijk dat de ‘premier van alle Nederlanders’ in elk geval niet die van mijn Marokkaanse landgenoten is.
  Ter herinnering: Seys-Inquart sprak begin 1941 over ‘Das Niederländische Volk, das heisst: nicht die Juden’….

 3. Komt er nu een fakkeloptocht van fascisten in Den Haag en Almere? Gadverdamme wat een kutvolk die Nederlanders!

 4. Een vlucht naar D66 heeft plaatsgevonden. Daarmee komt Nederland van de regen in de drup. De liberalisering wordt met versterkte kracht doorgezet. Iedereen krijgt dwangarbeid op 1% na, hetzij door afbreken van arbeidsvoorwaarden in een job, hetzij door directe dwangarbeid voor werklozen. En de ouderen kunnen niet meer van hun pensioen genieten; slechts als je te oud bent om nog vitaal iets te kunnen doen, mag je weg vegeteren.

 5. Kleine troost, in absolute aantallen is Geert al op zijn retour in Den Haag en Almere. Vreemd dat dat niet wordt gemeld in de media.

 6. Dat gluiperige CDA-tuig heeft het toch nog aardig gedaan. Daar word ik niet vrolijk van.

 7. @ Louis .. De media zijn een net zo groot onderdeel van de Dommificatie …

Reacties zijn gesloten.