21 gedachten over “Schlümpf Witlers (PVV) te laf om in debat te gaan over zijn minder Marokkanen-gebral”

 1. Dus de flinke verzetsstrijders van na de oorlog willen nu de strijd aanbinden met diezelfde gore nazi die ze jarenlang gevoed hebben, geknuffeld hebben, waar ze mee gelachen hebben, waar ze samen mee degenen die Asscher’s ‘Ariër-verklaring’ moeten tekenen geterroriseerd hebben met hun racistische en fascistische kut opmerkingen….
  Gaat er ook gedebatteerd worden over ‘etnisch monopolie’, ‘vernederen tot op het bot’, ‘dijkdoorbraken’, ‘kickboxen om mensen beter in elkaar te kunnen slaan’ en al die andere hufterige, racistische kutopmerkingen die in de afgelopen anderhalf decennium gemaakt zijn door iedereen die de snikkel van eerst Fortuijn en toen Witlers heeft lopen af te lebberen ten einde in dezelfde bruine vijver van het nazi-schorem dat op Witlers stemde te vissen? Wordt er ook gedebatteerd over het gedrag van de kamerleden die op 4 april vorig jaar ‘gingen voor de inhoud’ en meededen met het vunzige toneelstuk onder de noemer die ik te goor vind om hier te herhalen maar waarbij een hele bevolkingsgroep werd afgeserveerd?
  Ik denk het niet en dus is het wat we hier op Krapuul reeds jaren schrijven: van de politici moet je het niet hebben als je het fascisme tegen wilt houden.
  Sluiten dat parlement. Als ik toneel wil zien ga ik wel naar het theater.

 2. De kop zegt alles.

  Wilders schreeuwt en krijst, doch weigert met argumentatie te komen.
  PVV = lafaards politiek.

  PVV = lafaards kiezerspoel.

 3. “Ik spreek en zal blijven spreken” zei hij bij zijn proces. Ja, behalve als het hem blijkbaar even niet uitkomt. Misschien wordt hem deze keer gewoon eens een strafblad aangenaaid, zodat de crimineel Wilders ook de VS niet meer inkomt.

 4. En dan hebben we ook nog Toen Links dweil Bram van Oijk die op de bruine rioolsite van Bert-rifapen-Brussen te vinden is…..
  Heel geloofwaardig die dappere verzetsstrijder….

 5. Krapuul en z’n kudde te laf om in debat te gaan over wat dan ook.
  De tegenpool van Wilders’ one liners.

 6. Dacht je nou echt dat Wilders zich laf kan voelen? Deze gestoorde jongen voelt zich de held tegenover heel anders denkend Nederland, wat zeg ik, tegen de hele door islam besmette wereld!! Ben bang dat we als zijn klasgenootjes die hij zo graag als vriendjes krijgt tegen die vervelende rotmarokkaamtjes in de klas, niets anders opzit dan hem gewoon maar openlijk te laten vallen en hem als in de laatste week vanaf nu ook blijvend moeten laten merken dat we zijn miezerig machogedrag goed beu zij. Als de klad komt in de zo vurig gewenste vriendjes druipen machootjes vroeg of laat af! (En dan toch maar voor opvang zorgen?)

 7. Kwel Zoerprijs, Wilders blijft zijn ware aard tonen. Laf tot op het bot.

  _
  @piterfries: waar wil je over in debat, knul? Dat je later naar bed mag?

  _
  @Ralph, dank voor die link. Zocht ik al een tijdje.

 8. Wilders zegt a la Fortuyn ‘ik zeg wat ik denk’.Behalve dat ik dit boers en bot, dus typisch Nederlands vind, moet je het wel waarmaken in de Tweede Kamer en niet samen met je fractie weglopen.Dat is laf en getuigt niet van vechtersmentaliteit. Want sta je op je strepen,dan ben je pas een man als je op je strepen blijft staan. Tegen elk verbaal geweld ook in. Liever met ere sneuvelen, dan als een hond met de staart tussen je benen afdruipen.Het tekent het mannetje Wilders, een mannetje dat kereltje Pechtold de grootste haatzaaier noemt, terwijl Pechtold één van de weinigen is die pleit TEGEN een sanitair cordon, zie de Volkskrant van vanmorgen.

 9. Het plannetje van Samson e.a. is goed. Ooit moet Wilders eraan geloven. Of hij blijft alle debatten ontwijken, hetgeen ook mooi zou zijn.

 10. Piterfries je bent naast leugenaar zelf een lafbek.

  En DAT WEET JIJ ZELF OOK WEL!

  Die spiegel voorhouden gaat eigen volk eerst mannetjes altijd heel slecht af. Liever geloven in leugens en achter onkunde aanlopen is meer jouw stijl.

  Het is laf van Wilders het is laf omdat hij de bal kaatst maar wat er terugkomt wil hij niet horen.

  Verder het mislukken van Multiculti in Nederland. Blijkbaar is het niet mislukt want het overgrote deel van Nederland is opgetreden tegen haat zaaien. Gezien alle reacties in binnen en buitenland. Het is goed te zien dat mensen niet achter de leugens van Wilders staat en het over een kam scheren van een geheel volk. Dus jij verliest! Ga daar maar eens over nadenken als je dat kunt denk het niet. Ga maar gauw naar je Stormfront alles en iedereen de schuld geven van het feit dat je nu in de WWB zit. Maar kijk vooral ter rechter zijde want de VVD zit vuistdiep in jouw WWB situatie.

  En ontken het maar niet.

 11. Nou eh, debat met Wilders wordt zelfs geen debat over Wilders, het hele debat is afgeblazen ……….

 12. In het stukje dat Cornelis aandraagt is weer duidelijk dat de politiek hoerigheid nog steeds de essentie van de PvdA is , “ieder PVV voorstel bekijken op haar waarde ” …

 13. Feiten zijn hard zo blijkt maar weer. Ik heb altijd een zenuw te pakken bij dom rechts of kortweg rechts.

Reacties zijn gesloten.