Ronald Sörensen verklaart oorlog aan Geerdolf Witlers (PVV)

Ronald Sörensen
Ronald Sörensen
Die botte boer uit Rotterdam vindt het mooi geweest: de PVV moet en zal een democratische partij worden. Met afdelingen en leden. En een partijvoorzitter. En een wetenschappelijk bureau. En een landelijk partijbureau. En misschien wel met een jeugdafdeling. En misschien wel “democratie” in de partij. En misschien wel absolute vrijheid van meningsuiting voor alle PVV’ers!

Want Geert Wilders kan het niet alleen en zijn opmerking over “minder Marokkanen” was onhandig. Dat kan je wel denken maar dat moet je niet zeggen. Je moet zeggen: wij hebben kritiek op de islam. En pas als de deportatie-treinen gaan rijden kun je beginnen te scanderen. Timing is key.

Overigens ergert Ronald Sörensen zich aan de nazi-Duitsland vergelijkingen, hij illustreert dit met een nazi-Duitsland vergelijking:

‘Ja, we willen minder Marokkanen. Maar een enkeltje naar de zon in Marokko is toch wel wat anders dan een enkeltje Auschwitz.'(AD)

Daar hebben we het weer: Het Marokkanenprobleem ist echt Total Anders als Het Jodenprobleem.

Overigens hadden initieel de nazi’s voor de oplossing van hún probleem de deportatie van Joden naar het eveneens zonnige Madagascar in gedachten. En dat is ook wat anders dan een enkeltje Auschwitz.

Maar goed Sörensen, leuk je gekend te hebben en sterkte bij je Untergang in de PVV.

4 gedachten over “Ronald Sörensen verklaart oorlog aan Geerdolf Witlers (PVV)”

  1. Zeurensen moet zijn bek houden. Wilders über alles. Deze oude van dagen mag nog blij zijn met een enkeltje vergetelheid en niet woestijn.

  2. Heeft Sörensen zitten slapen de laatst jaren? Volgens mij heeft Zero Drinkman een paar jaar geleden al precies hetzelfde geopperd. Of Sörensen is zo los gezongen van de werkelijkheid dat hij denkt dat dit idee met hosanna geroep door Den Lijder zal worden omarmd, of het is zijn manier om de PVV te verlaten: op de punt van Wilders schoen!

  3. Les 1 uit het Grote Dictator Handboek: ruim elke opposant uit de weg voordat jezelf wordt opgeruimd.

    Les 2: vertrouw zelfs je inner circle niet.Zie Ceasar’s “Ook gij Brutus”.

    Les 3: stal je koffers vol geld uit Amerika en Israel in een belastingparadijs, voor het geval je onverhoopt aan je stutten moet trekken.

  4. De etnische zuiveraars en wannabe massamoordenaars hebben hun valse masker van ‘islamkritiek’ laten vallen en spreken de wens mensen vanwege hun afkomst uit te willen roeien steeds openlijker uit. Maar bij de wegbereiders van de etnische zuivering in de media ‘Pauw en Witteman’ noemt men dat alles nog steeds hardnekkig en misleidend ‘benoemen’.

Reacties zijn gesloten.