PvdA’er Berman blij over ‘staat van ontbinding PVV’

Tijdens dat debat voerden verschillende voormalige PVV-politici het woord, onder wie Tweede Kamerlid Louis Bontes en Europarlementariër Daniel van der Stoep. Het lijkt wel een debat over de staat van de PVV, ‘de staat van ontbinding’, zei Berman (Lees verder bij de bron van dit artikel)

Via: Google-news:: PVV

LOL nu de ontbinding van de PvdA en de VVD nog. 😀

9 gedachten over “PvdA’er Berman blij over ‘staat van ontbinding PVV’”

 1. Berman heeft 4 jaar in het EP de kans gehad om de PVV soap aldaar aan te pakken. Niets van gemerkt.
  Thijs zijn gedrag als fractieleider en declarant was voor mij een reden om definitief met deze PvdA te breken.
  Ik ben niet antiparlementair geworden. Maar ik zie even niet een uitweg uit het minkukelcircus van de tegenwoordige Nederlandse politiek.

 2. @Keira – maart 31st, 2014 at 7:38 pm

  Geeft gewoon aan dat zonder die roayale salarissen en vergoedingen die hele EU niet mogelijk is. Nu vind ik €7.500,- in de maand verdienen een goed loon. maar met al die vergoedingen kom je uit op het dubbele. De EU wordt gewoon gekocht. Dat kun je er wel uit opmaken. En wie zijn die figuren die zich laten kopen?

 3. “En wie zijn die figuren die zich laten kopen?”

  PVV’ers onder andere.

  Aangezien deze recent positief hebben meegestemd om de vanuit de EU verkregen inkomsten te verhogen.

 4. De PvdA bevind zichzelf ook in staat van ontbinding en dat is goed.
  Nu de vvd nog en wat meer van die rechtse partijen.

 5. Dus iemand van de schedelmeterspartij, ‘het etnisch monopolie’ en het ‘we moeten ze tot op het bot vernederen’ verheugt zich over der Untergang van de partij van etnische zuiveraars? Altijd mooi om te zien hoe ratten elkaar onderling opvreten. De club van Berman is in niets maar dan ook helemaal niets ook maar een haar beter dan die proletenbende waar het nu – als verzetsstrijders na de oorlog – zo flink op afgeeft.

 6. Een oetlul van een partij op sterven is blij dat een andere partij in ontbinding is.Mijn god, wat een lucht stijgt er op uit het commentaar van Thijs Berman.De hele fractie van de Europese PvdA had respect afgedwongen wanneer ze die loonsverhoging hadden afgestaan en hadden gestort in een pot om de voedselbanken te helpen.Nu worden ze weer door Jan Publiek gezien als zakkenvullers.Waar zijn de idealisten gebleven onder de socialisten?

 7. Ja en nu de VVD en de PVDA nog.

  Zeker als je die heks Klijnsma ziet wat is dat toch een slang.

 8. Waar zijn de idealisten gebleven onder de socialisten? –
  ======================================
  Hier!

Reacties zijn gesloten.