Anti-Marokkanengekrijs leidde tot geile juichstemming bij PVV-fractie

Geinige anekdote bij Elsevier:

‘Gelach en gejoel. De PVV had de gemeenteraadsverkiezingen niet gewonnen, maar door die minder Marokkanen-uitspraak waren ze goed geluimd,’ aldus Van Vliet. Hij gebruikte het vrolijke kabaal om stilletjes persoonlijke spullen uit zijn werkkamer te halen en weg te sluipen uit de PVV (Elsevier)

Best bijzonder dat de PVV-fractie zo opgewonden was omdat Wilders iets had “benoemd” wat zogenaamd al jarenlang in het PVV-verkiezingsvod staat.

9 gedachten over “Anti-Marokkanengekrijs leidde tot geile juichstemming bij PVV-fractie”

 1. Interessant dat zelfs Elsevies de PVV nu negatief gaat benaderen .. Waar zou hem dat in zitten ?? De VVD moet groot genoeg blijven om in het volgende kabinet met D’66 een neoliberaal Pechthold 1 te kunnen vormen ??

 2. Deze juichende stemming was mede ook in verband met het geagendeerde voorstel tot fusie van PVV en NVU met het oog op de komende verkiezingen.

  (“Maak je geen zorgen, je weet niet wie mij steunt”, zei Wilders)

 3. Inderdaad lijkt vanuit alle geruchten dat Pechtold de gematigde neoliberale Premier straks moet worden zodat het kaalplukken ongestoord kan doorgaan. VVD doet natuurlijk weer aan mee.

  Eerst natuurlijk moet alles geregeld worden met de software van de stemmachines. Alles op zijn beurt.

 4. Met dank aan doorschuiven van problemen door de VVD. Hebben we nu deze samenleving.

  Men zegt dat de PVV een reactie is op het misdragen van de Marokkanen. Dat kan maar die PVV’er moeten verder terugkijken in het verleden. Met dank aan die VVD die ze zelf vaak genoeg in het zadel hebben geholpen hebben we nu conflicten.

  De VVD haalt mensen hierheen toen Turken/Marokkanen. Nu Polen etc. ZE DOEN HET WEER. De VVD had geen plan hoe dit alles in goede banen te leiden en wat de gevolgen daarvan waren. DE SP NOTABENE DAN ENGELS LET JE EVEN OP DE SP LINKS DUS zei doe dat niet. Want J met de Pet staat hierdoor buitenspel.

  Dus de VVD’ers vullen hun zakken ten kosten van die Gastarbeiders EN de Nederlander en laten de shit voor het volk. DIT ZIJN WE ZO GEWEND VAN RECHTS!

  En ja dan gaat het fout iedereen staat elkaar naar het leven. ZIJ PAKKEN ONZE BANEN AF! NEEN ZIJ KREGEN DIE VAN HET VVD tuig en dan ben je gek als je het niet aanpakt. WANT IEDER MENS ZOEKT GELUK. HEEL MENSELIJK!

  Dus nu zitten we met ontspoorden Marokkaanse jongeren (En ik geloof best dat het gebrek aan stageplekken een rol speelt maar ik denk meer de opvoeding vanuit het gezin). En we hebben nu PVV’ers die vergeten dat de VVD de werkelijk vijand is en hun asso beleid door de jaren heen. Niet alleen zijn gastarbeiders een gevolg van hun shit beleid maar ook Zorg als Melkkoe. Of een JSF waar niemand op zit te wachten. En ondertussen worden rijken rijker en er komen meer armen bij en ze worden armer. Met als gevolg een hele nare samenleving met enorm veel spanningen.

  Dus PVV’ers zet hem op en pak eens die destructieve rechtse hobby’s eens aan. En dan te bedenken dat Wilders uit de VVD komt.

 5. Even een citaat uit dat bruine sheeple-blad dat Elsevier heet: “Volgens Van Vliet blijven de elf resterende PVV-parlementsleden louter om financiële redenen loyaal aan Wilders. Bij de Kamerzetel hoort een riant inkomen en niemand wil dat verliezen. ‘Sommigen hebben zo’n duur appartement, die gaan zonder Kamerzetel failliet. Zo wordt het enige doel van de PVV zichzelf in stand houden.”
  Kijk, en dat is nou onvervalste fraude en misbruik maken van gemeenschapsgeld en ik vind dat het keihard moet worden aangepakt.
  En er zijn bijstands- en AOW-gerechtigden die voor heel wat minder een hoop ellende te verduren hebben gehad.

 6. Ik zie dat Dan Engels zijn bek houd na tal van reacties. Omdat de feiten hem een doorn in het oog zijn. En zo heb ik ook Geert Wilders, Dogen en Liera op de knieeen weten te krijgen. Omdat ze niet houden van feiten.

  Ze zitten nu op Storm Front te janken dat ze hun WWB situatie te danken hebben aan buitenlanders. Maar ze weten ook wel dat die smerige rechtse VVD daarin een dikke vette vinger in de pap heeft zitten wat dat aangaat.

  Ze hebben niks met wetenschap, cultuur, duurzaamheid, milieu en tal van andere zaken. Je laten leiden door leugens, onkunde angst en haat. Echt rechts dus. DE DODE TAK AAN DE BOOM DER EVOLUTIE.

 7. Beste Leon,

  Wat jij nu beschrijft heb ik zo’n anderhalf a twee jaar geleden al geschreven in een reactie op deze site.
  Ik heb deze tijd dat deze mensen hier binnen gehaald werden meegemaakt.
  In deze reactie heb ik toen ook aangegeven dat het met name onder druk van de VVD geweest is dat deze mensen hier naar toe gehaald werden als goedkope arbeidskrachten.
  Ze kwamen hier alleen maar om het vuile werk te doen wat deze luie en verwonnen Nederlander niet meer wilde doen werd ons toen verteld door VVD en consorten en ze zouden weer naar hun eigen land terug gaan zodra ze hier niet meer nodig waren.
  Maar een plan van aanpak om deze mensen dan weer terug naar hun vaderland te laten gaan als ze hier niet meer nodig waren had deze VVD niet.
  Net als nu met Polen en andere oost Europeanen werden deze mensen toen door de werkgevers bestempeld als hardwerkende mensen die tenminste nog wilden werken voor hun geld.
  Tot dat deze werkgevers aan deze mensen hetzelfde loon moesten gaan betalen als aan een Nederlander.
  Toen waren het plotseling geen hardwerkende mensen meer maar werden ze bestempeld als luie paria’s en uitvreters en had men voor dit geld toch liever weer een Nederlander.
  Taal problemen werd er toen veelvuldig door deze werkgevers aangevoerd om deze mensen toen te weren.
  Taal problemen die toen deze mensen nog goedkoop waren geen enkel probleem was.

  Ik heb lange tijd met deze mensen gewerkt en zodoende weet ik ook het een en ander van hun problemen die ze hier kregen.
  In tegenstelling tot de Turkse gemeenschap die ook veel groter is; heeft deze Marokkaanse gemeenschap zich hier in Nederland nooit goed kunnen settelen en of zich aan kunnen passen.
  Het grote probleem wat zich met deze groep voordeed was dat veel van deze eerste generatie Marokkanen wel terug gingen naar hun vaderland maar dat ze hun kinderen hier achter lieten om geld voor hun te verdienen.
  En het is met name deze generatie die hier tussen wal en schip is beland want ze werden vaak nog op vrij jonge leeftijd hier achter gelaten in een geciviliseerd land terwijl hun ouders hun toekomst bleven bepalen vanuit Marokko.

 8. Zeer goed vanuit je oogpunt opgeschreven, Rein.

  Wat heb je toen gedaan om al deze leugens die dagelijks door de VVD verkocht werden en worden, bloot te leggen?

  Is zwijgen het beste politiek?

 9. Ik heb hier nooit over gezwegen Nexus en mijn kinderen en heel veel van mijn kennissen en vrienden zullen door mijn toedoen ook nooit op een VVD en of PVV stemmen.
  Ik ben nu al een aantal jaren met pensioen maar ik ben meer dan 30 jaar kaderlid geweest van een vakbond.
  Heb 12 jaar in de ondernemingsraad gezeten wat ten kosten gegaan is van mijn eigen carrière op dit bedrijf omdat ik beschouwd werd als een linkse rakker.
  Ik was er altijd voor iedereen ongeacht ras, geloof of huidskleur.
  Heb ook veel attenties liggen die ze voor mij mee brachten als ze op vakantie gingen; uit Marokko, Turkije. Griekenland; die mensen mij cadeau gegeven hebben omdat ik mij voor hun ingezet heb als er stront aan de knikker was.
  En ik heb na het overlijden van mijn vrouw kennis gekregen aan een Molukse vrouw waar ik nu als een aantal jaren bevriend mee ben; en ook dit is een groepering die niet zo netjes behandeld zijn hier in Nederland.

Reacties zijn gesloten.