PVV fractie liever lui dan moe

Het gaat de media nu ook opvallen. Dat wat wij al lang wisten, dat die PVV Tweede Kamer fractieleden er alleen maar zitten omdat ze nergens anders een beter salaris kunnen krijgen. Gewoon hand opsteken als Geert dat zegt en verder je bek houden, menigeen houdt het al erg lang vol. Als je het mij vraagt al veel te lang.

In de Kamer wekt het bevreemding dat fracties van vergelijkbare omvang (CDA 13 zetels, D66 12 zetels) wél veel commissieleden leveren. De PVV is niet vertegenwoordigd in de parlementaire enquêtecommissie die het Fyra-debacle onderzoekt en ook niet in de tijdelijke commissie huizenprijzen. (Volkskrant)

Maar de dames en heren geachte afgevaardigden van de PVV vinden het allemaal wel gescheten, die controlerende rol van de Tweede Kamer. Hoezo zouden ze zich inspannen om mee te helpen aan onderzoeken? Bah! Dat kost te veel tijd en inzet. Veel beter is het om lekker onderuit te geiten op de fractiekamer en dan ‘leuke’ vragen voor Geert te bedenken, kan hij weer een bekscheet laten die aandacht krijgt in de media.

Daar zouden die media ook gewoon eens mee op moeten houden, dit roep ik al jaren. Waarom is het nieuws, als die man weer eens een bevolkingsgroep beledigt? Dat doet hij al minstens 10 jaar, en wat hij zegt verandert in woordkeus, dat is het enige. De tendens is en blijft hetzelfde. Ik zal haat zaaien en blijf dat doen, tot mijn laatste snik!

Ja hij zal wel moeten, als MAVO klant die elke carrière move uit de weg ging door boos weg te lopen als het niet ging zoals hij wilde, ja dan kun je nog maar een weg in, de politiek. Wat hij nu iedere maand gestort krijgt, krijgt hij niet achter de balie bij de Burger King. Ook zal hij daar niet zoveel aandacht krijgen, dus dat is dan weer minder strelend voor zijn giga ego.

13 gedachten over “PVV fractie liever lui dan moe”

 1. Goed geschreven Keira. Als je het hebt over fraude en misbruik maken van gemeenschapsgeld…ik denk dat je hier zo een stuk of vijftien gevallen te pakken hebt. Dit aanpakken zet zoden aan de dijk. Meer dan camera’s ophangen in straten waar toevallig een bijstandsgerechtigde woont.

 2. Is het dan ook niet echt een eraan gebonden probleem dat de Tweede Kamer volstrekt normaal vindt met xenofobe “collegae” mee te werken die hele bevolkingsgroepen proberen uit te sluiten en te deporteren met enkel voor doel irrationele haat in de samenleving persen hebben en daarmee van de echte sociale problemen proberen af te leiden? Wat is het normale hieraan?

  Wat voor politici zitten in de Tweede Kamer die dat verschijnsel “volstrekt normaal” vinden? (Spastisch-etnisch reflex steeds maar weer?)

 3. Ja is ‘democratisch’ reflex, 1,5 miljoen zolen hebben op de PVV gestemd en die 1,5 (11%) van de 13 miljoen stemgerechtigeden moeten toch echt gehoord worden, anders eh, is dat eh, niet goed, of zo. Die 1,7 miljoen stemmers van de SP een aantal jaren geleden konden zo aan de kant gezet worden. Omdat hun leider niet zo’n jankerige media opzoekende minkukel was/is. Plus ombruikbaar was voor de rechtse rioolpolitiek van de VVD en het CDA of zo.

 4. Het zal ook een groot deel angst zijn. Angst dat hun achterlijkheid te zichtbaar wordt. Gewoon muil houden, dan kan je ook weinig verkeerd doen.

 5. De uitkomst van deze commissies wordt als consensus aangenomen. Naast luiheid wil de PVV zich natuurlijk nooit vast laten leggen opconclusies van de Linkse Kerk. Lafbekken zijn het ook. Maar goed, zo manouvreren ze zichzelf steeds meer buitenspel en hun gekoesterde slachtofferrol kunnen ze in deze ook niet uitspelen. Ze kunnen, willen niet, klaar.

 6. Wat nog veel erger is: een nu ex-PVV-er meldde dat deze kamerfractie in luid gejuich uitbrak toen hun geweldige succesnummer “minder, minder etc” ter sprake kwam. Je zou dit soort lui in je Kamer hebben zitten? Tot nu toe zeiden ze, wat al erg genoeg is, dat zij het gewoon eens waren met Geert.
  En weer een twitterende Geert, die omdat hij nu niet alle illegalen zomaar het land uit kan trappen, met jeuk in de voeten en onmenselijke kronkel in het hoofd. beweert dat we bij het afschaffen van de door hem bij VVD en Teeven geïnspireerde extra strafmaatregelen illegalen legaal zouden verklaren. Je moet toch wel erg verward zijn, als je dit soort dingen gaat twitteren!

 7. Maar ik vind Geert Wilders ook een verwarde man. Als hij niet in de politiek zat, dan zou hij zijn opgenomen wegens overlast geven.

 8. Wilders weet prima dat hij het niet bij het rechte eind heeft. Maar hij weet ook heel goed dat zijn aanhangers niet goed weten hoe de vork werkelijk in de steel zit. En daar gaat het om.

 9. @Keira, “Maar ik vind Geert Wilders ook een verwarde man. Als hij niet in de politiek zat, dan zou hij zijn opgenomen wegens overlast geven.”

  Klopt als een bus, doch wat zegt dit feit dan over zijn stemmers? Hoe gek moeten zij zelf dan niet zijn om op zo’n knetter gek persoon zonder enige visie steeds te stemmen?

  Daar moeten we respect voor hebben, natuurlijk.

 10. Een deel van het volk kiest halve zolen als controleurs van het kabinet. En dan maar klagen dat de politici nietsnutten zijn.

 11. Overigens deze vraag voor respect voor de nationale Xenofobie en haar kiezers heb ik vaak vanuit rechtse hoek gehoord en het illustreert zelfs hoe gek zijn degene die het als argument durven aan te voeren.

  Dan missen we zeker ook het respect voor de kiezers van Adolf Hitler en zijn partij, of niet? Het is precies hetzelfde argument.

  Of voor Mussolini en zijn trouwe aanhangers.

  Nu is Nederland aan de beurt om respect voor PVV en zijn aanhang te vertonen voor de hele wereld. Laat ze maar goed zien wie we in werkelijkheid zijn.

 12. Is het de onkunde van de meeste fractieleden, uitgezonderd Bosma,van Dijck en voorheen van Vliet? Is het gebrek aan parlementaire kennis, de mores en de spelregels op het Binnenhof ? Of is het de loodzware, verstikkende deken die Geert Wilders over de fractie legt? Ik denk het laatste.Wanneer ik het ietwat gecharcheerde verhaal lees van stenograaf Jhim van Bemmel over een willekeurige fractievergadering van de PVV , is Wilders een man met psychopatische neigingen. Naast het feit dat ie een dictator is, is ie ook nog eens een sadist die zijn medewerkers vernedert, schoffeert, beledigt en puur op de man speelt in het bijzijn van anderen.Zo’n man wens je de beste psychiater van het land toe.Ik vind het dan ook uit menselijk oogpunt niet meer dan logisch dat fractieleden, een uitzondering daargelaten, niet in commissies gaan zitten.Want dan zijn ze uit het zicht van al-oog Wilders en wanneer Wilders er via de notulen achter komt wat er door zijn PVV er is gezegd en waarover hij zoals gebruikelijk in blinde woede ontsteekt, dan loopt je hypotheek gevaar.

Reacties zijn gesloten.