Zelfs SGP ziet kans kabinet links te passeren

De SGP wil een lastenverlaging voor de lagere inkomens. Waarom zouden vooral hogere inkomens profiteren, zoals nu is afgesproken middels de verhoging van de arbeidskorting?

De lastenverlichting die Van der Staaij bepleit moet terechtkomen bij inkomens tot 40.000 euro, in het bijzonder bij de ‘alleenverdienersgezinnen’ en de ouderen met een smalle beurs.
(Telegraaf)

Tot voor kort hadden we nog een zekerheidje in Nederland: de SGP als hoeder van de rechterkant van rechts. En nu? De laatste zekere waarden in Nederland worden omvergegooid als het kabinetsbeleid voor die partij te asociaal is.

5 gedachten over “Zelfs SGP ziet kans kabinet links te passeren”

 1. Ach, Sjaak je weet toch beter dan ik dat ultrarechts overvloeit tenslotte over de grens op links. (Dit beweert Bosma nog steeds ook)
  Daarom ook de enorme electoraat dat Adolf Hitler kreeg met zijn oprechte sociale politiek.

  Waarom zou Nederland anders zijn?

 2. Wat zijn rechtsen toch oliedom.

  Ondertussen dankzij voornamelijk VVD beleid gaat het slecht met de hommels en bijen. Je zou van die SGP’ers die in “GODS” creatie geloven toch veel anti VVD geluiden verwachten.

  Nee ze janken wel als er tegen polio wordt ingeënt. Dan bemoeit de mens zich met “Gods” werk. Maar gewoon lekker gif (door de VVD nu parfum genoemd) spuiten dat is wel goed.

  Op rechts maken zij zich drukker om het “uitsterven” van oldtimers(auto’s). Dan een natuur ramp in wording het uitsterven van bijen.

  Ze zijn echt gestoord. Volkomen GESTOORD!

  Mijn stelling is een natuur wetmatigheid zoals E=mc2.

  Rechts = de dode tak aan de boom der evolutie.

 3. En de echte old timers onze opa’s en oma’s interesseert rechts ook al geen ene flikker gezien hun walgelijk zorg beleid.

  Ze vallen zo door de mand.

  Wakker worden! Iets minder SBS6 roddelpraat kijken.

Reacties zijn gesloten.