26 gedachten over “Fleur Agema, kijk deze heks wil “oog om oog tand om tand””

 1. Deze mensen van PVV zijn knettergek geworden.
  Denkt echt Agema dat Samsom en Spekman werkelijk islamieten zijn?

 2. Positief punt in de kinderlijke reactie van Agema is natuurlijk dat ze zelf verwacht ooit groot te worden en wat volwassener met de wereld te mogen omgaan.

 3. Fleurtje Bajesma herinnerde zich iets van die goeie ouwe joods-christelijke cultuur van ons. Het zal.

 4. @Anselm: Goeie vraag. Ik zag zojuist een tweet voorbijkomen van een Leefbare die aangifte ging doen tegen “de racistische uitlatingen van Samsom en Spekman”. Serieus waar, het stond er echt. Daar schiet je je dan toch wel een beetje mee in de eigen voet, zou je denken.

 5. Wat mij betreft wordt er ook massaal aangifte gedaan tegen Samson, Spekman en Asher. Fleur Agema heeft echter geen moreel been om op te staan wat dit betreft.

 6. @Sofia: ja, maar Wilders is al eerder vrijgeproken voor ergere dingen dan de drie die jij noemt. Maakt geen kans. Maar ons haatkuifje meende weer een stap verder te moeten gaan, en misschien was dat een stapje te ver.

 7. Ik ben het nog steeds eens met LeRoidanse en Peter Storm die beide grote bedenkingen hebben tegen die hele aangiftedoenerij. Ik zou zeggen lees hun opvattingen daaromtrent er nog eens op na…

 8. @ Ralph
  Voor je het weet moet jij ook je mond houden van de rechter en mag je geen fascist meer zeggen.

  O HELLUP! Wat dan? 😉

 9. @LRd, het is niet aan de staat te bepalen wat iemand al of niet mag zeggen. Principieel niet. Je zou namelijk al heel gauw een Orwelliaanse gedachtenpolitie krijgen….en dan is het inderdaad: o hellup, wat nu?

 10. Het gebruik van het woord fascisme kan niet door een rechter verboden worden omdat hij kan niet de historische boeken verbannen en de discussies die ermee gepaard gaan. Evenmin kan het gebruik van de woorden Xenofobie, Racisme, Discriminatie verboden worden.

  De Orwelliaanse rechter zou dat wel kunnen.

 11. In dit context zal steeds helderder worden dat juridische wetten zullen nooit het Morele Kompas kunnen vervangen omdat wetten eenmaal dooie Letters zijn die het Moreel niet effectief kunnen vervangen.

  Daarom is een juridisch bekwaam mens in staat een aangiften oorlog te ontketenen daar waar het Moreel en zijn surrogaat – de juridische wetten de etnische minderheden moet beschermen. Ultrarechts mens maakt een Moreel verlagende spelletje ervan.

  Net als in het geval van een leerling gepest was. Ten einde raad heeft deze leerling dagenlang de treiterijen en de pesterijen van zijn beulen gevideofilmd. Daarop met het videomaterieel naar een TV-zender gestapt. Nu hebben de beulen gedreigd met aangifte omdat “hun integriteit in het geding komt”.

  Dit is de beste illustratie dat Ultrarechts het Moreel Kompas volledig kwijt is en tevens dat de Juridische wetgeving nooit effectief het Morele Kompas zou kunnen vervangen.

 12. Fleur Agema is een kanjer. Niet voor niets heeft de PVV in de laatste peiling van Ipsos er weer een zetel bij. Al die hetze tegen de PVV heeft dus alleen maar in hun voordeel gewerkt. Zijn evengoed op een na grootste partij gebleven in de peiling. De echte PVV stemmers laten hun partij niet in de steek. Die weten wel beter.

 13. @Anna

  Ik heb niets met die Fleur Agema van jou maar ze heeft wel goeie tieten, dat wel.

 14. tegengif, ik trek dit niet, een land waarin dit serieus genomen wordt, sorry. Misschien kan het nog wel gekker, voor mij niet meer. MARS j

 15. @Anna: d PVV heeft zowel in Den Haag als Almere verloren, dus die ‘hetze’ (ik zou het eerder als ‘problemen benoemen’ willen omschrijven) is wel degelijk effectief. Overigens kan het ook gewoon de stompzinnigheid van de PVV zelf zijn die die achteruitgang bewerkstelligt.

 16. Helemaal toppie van Fleurtje. Aanpakken die PvdA racisten. Maar goed, Toch zou het zomaar kunnen dat al die aangiftes tegen Geertje in de prullenbak gegooid worden terwijl Spekman wel voor het hekje moet verschijnen. Lachen, dan raakt ie echt helemaal over de kook, dan snapt ie het echt, helemaal niet meer.

 17. Het is eigenlijk best wel een beetje dom van die PVV’ers om aangifte te doen tegen Spekkie en Samsam, want daarmee geven ze eigenlijk toe dat dit soort uitspraken (dus ook die van hun eigen führer Wilders) racistisch zijn. Waarmee ze eigenlijk zeggen dat ze vinden dat Geertje veroordeeld moet worden.
  Rare lui, die PVV’ers.

 18. @Jan, dit is juist het grappigste – ze zullen nooit begrijpen dat ze met hun aangiftes meteen volledige gelijk aan de critici van PVV geven.

 19. Dit legt ook bloot het pilaar onder de ideologie van PVV: “In Nederland durft geen enkele staatsinstantie of politicus ons tegen te spreken”.

  “Anders zullen we daar meteen een aangifte tegen doen. De politie neemt al te graag onze aangiftes aan.”

Reacties zijn gesloten.