Eén jaar na ‘Het Marokkanenprobleem’ in de Tweede Kamer en het racisme van de PvdA…

Deze Hans spekman ‘We moeten Marokkaanse jongeren vernederen’

Deze 2014-03-20 Samsom ‘Marokkanen hebben het etnisch monopolie op overlast’

“Wir haben ein Marokkanerproblem!”

Dus komt er op de agenda van de Tweede Kamer (waar ‘een’ inmiddels vervangen is door ‘het’ om blijkbaar te benadrukken dat er consensus over bestaat) vandaag precies één jaar geleden:

2013-04-04 Agenda TK De institutionalisering van het racisme in Nederland is een feit geworden.

Vindt u het gek dat er dan nog geen jaar later dit gebeurt…

en krijg je ook dit:

2014-03-27 Marokkaan in zoutzuur tweet en 2014-03-29 Schiet ze terug...

Hebben we het nog niet eens gehad over de bijdrage van schedelmeter Lodewijk Asscher die voortdurend loopt te kwaken over ‘dijkdoorbraken’ als het gaat over mensen aan het groeiende racisme in dit land. Of over de bijdrage van Mariëtte Hamer van de PvdA in de Tweede Kamer die het een prima idee vindt uit te rekenen hoeveel Polen er opgehokt kunnen worden opdat de er naast wonende PVV-stemmende ‘bezorgde burgers die een punt hebben en die je erbij moet betrekken’ niet op de lange teentjes getrapt worden. Ik wil er maar mee zeggen: als er vandaag of morgen doden gaan vallen omdat tokkies zich na een decennium van haat  – mede ook volop  gevoed door ‘Pauw en Witteman’ met elke week wel drie ‘enge’ Arabieren alsook Trouw met de ‘sharia-wijken’ en de Bruine Haat & Lasterbode met schedelmeter Chris Rutenfrans en  de door geweld geobsedeerde imbeciel Jan Bennink met zijn racistische hufteromroep – gelegitimeerd voelen Marokkaanse of andere medeburgers om hun afkomst dood te schieten, is het niet alleen Wilders die daarvoor medeverantwoordelijk is maar hebben ook Samsom, Spekman, Hamer en Asscher één en ander uit te leggen. Geen PVV’ers, wel net zulke notoire racisten.

8 gedachten over “Eén jaar na ‘Het Marokkanenprobleem’ in de Tweede Kamer en het racisme van de PvdA…”

 1. De oproep van Fleur Agema geeft aan dat ook een achteruitlopende klok incidenteel eens de juiste tijd aangeeft .. niet zo vaak als een stilstaande maar toch , t komt wel eens voor … 🙂

 2. Het is huiveringwekkend om te kijken hoe onze vertegenwoordigers gauw vergeten dat ze politieke representanten van de hele natie zijn waarbij enige respect en integriteit vereist zijn en vallen meteen in de meeloperij met PVV.
  Daarom noem ik het spastisch-etnisch reflex.

 3. Met het grootste plezier, soms eerlijk gezegd ook met venijn, heb ik in mijn tiglange onderwijspraktijk macho’s (als Wilders en zijn lieve Fleur) zoals ik dat ook met machomarokkaantjes zou doen, vernedert…en ben daar zelf met mijn macho’s alleen maar beter op geworden.

 4. Schiet ze maar naar Marokko, wat is dat voor een instelling van een zwak land als Nederland,. Steeds maar provoceren, waar komen wij naar toe als het zo door gaat. De laagste vormen van discriminatie worden aan Marokkanen Surinamers Antillianen toegepast. De mensen worden tot op de botten toe beledigd vernedert en discrimineert. Terwijl Nederland onder de Zee spiegel leeft, ik zou maar gauw mijn mond houden en hopen dat de dijken het uithouden. Je hebt maar 4 gekken Marokkanen nodig of anderen, die de racisme zat zijn, en de dijken laten barsten en al is het racistische Nederland goed lam gelegd. Hier discrimineer eens maar het zee water. Ik zou maar heel stil zijn en mij gedragen als ik de Nederlanders was….Cajosh

 5. @Carlos Kort:
  Wbt de discriminatie en vernederingen heb je 100% gelijk, mi paisano!
  Wbt het doorsteken van de dijken: breng alsjeblieft niemand op ideeën: Mijn kinderen en kleinkinderen wonen nog in NL!
  Mocht het toch zover komen: ik zal hen berichten dat ze dan op doorreis naar Dushi Korsou, zolang kunnen logeren bij Tio Cajosh in Zwitserland. :-))

 6. @Carlos Kort – april 5th, 2014 at 4:08 am,

  Zou het dan niet eerst handig om alle andere Marokkanen eerst te waarschuwen zodat ze het land tijdig kunnen verlaten, voordat ook zij verzuipen. Dat zou wel zo attent zijn, toch?

  ps. wat er bij sommige mensen allemaal wel niet in hun hoofdje omgaat. Zorgelijk.

 7. Pcies, daarom hebben we het hier steeds over wat er in de hoofden van PVV-res gebeurt. Inderdaad zorgelijk.

 8. @DanEngels:
  [Zou het dan niet eerst handig om alle andere Marokkanen eerst te waarschuwen]:

  “andere” impliceert dat Cajosh Marokkaan zou zijn.
  Natúúrlijk: Iemand met een Spaanse voornaam en een Nederlandse familienaam is beslist Marokkaan. :-))

Reacties zijn gesloten.