Hero Brinkman waarschuwt voor de racisten bij de PVV

Hij kan het weten als geen ander. Hij heeft er jarenlang keihard aan meegedaan. Hij was erbij! Het is een beetje als Rudolf Hess:

Rudolf Walter Richard Hess (Duits: Heß), (Alexandrië, 26 april 1894 – Berlijn, 17 augustus 1987) was een Duitse politicus, een nazi en een van de naaste medewerkers van dictator Adolf Hitler. Hitler benoemde Hess tot zijn plaatsvervanger (Stellvertreter) als partijleider. Tijdens Hitlers dictatuur was hij vanwege Hitlers andere activiteiten in feite ook al partijleider van de Nationaal Socialistische Duitse Arbeiderspartij (NSDAP) Wikipedia

En het gaat maar door! “Hess was een van de mannen van het eerste uur van de partij” en zo.

Op een dag stapte Rudolf Hess op een vliegtuigje naar Engeland.

Waarom? Nobody knows. Misschien iets als dit:

Voormalig PVV-er Hero Brinkman liet weten dat de woorden van Wilders hem deden denken aan zijn interne strijd met de ’racistische elite binnen de PVV’. Hij waarschuwde voor diens samenwerking in Europa met het Front National. ,,Er staat ons nog een hoop te wachten.’’ (Haarlems Dagblad)

De Britten geloofden er overigens geen hol van en knuppelden Hess een kerker in en gooiden de sleutel weg. Wat te doen met Brinkman?

12 gedachten over “Hero Brinkman waarschuwt voor de racisten bij de PVV”

 1. “De Britten geloofden er overigens geen hol van en knuppelden Hess een kerker in en gooiden de sleutel weg. Wat te doen met Brinkman?” De vraag stellen is hem beantwoorden lijkt mij zo.

 2. We geven Hero nog een neut en dan onthult hij weer een oude koe, die allang uit een sloot is gehaald.

 3. ” Wat te doen met Brinkman?”

  Gewoon in een donker lokaal met heel veel likeur, whyskhy en pils stoppen, overal posters van Rudolf Hess op de muren en de sleutel weggooien en een klein rampje open houden zodat hij daarvandaan naar hartelust op gegeven moment zou kunnen brullen om zijn hart te luchten. Klaar.

 4. Niet alleen de PVV is racistisch, echte Nederlandse ondernemers kunnen er ook wat van. Of zijn dat gewoon ondergeschoven PVVers?

  Met discriminatie heeft het niets te maken, vindt Wesley de Laat (30), eigenaar van schoonmaakbedrijf Budget Cleaning Brabant. ‘Ik mag zelf bepalen wie voor mij werkt.’ Als hij kan kiezen tussen Ali, Ahmed, Kees of Jan, is de keuze wat hem betreft snel gemaakt. Of het nou Polen zijn of Turken, Marokkanen of Bulgaren, het zijn geen echte Hollanders. En dus komen ze er bij De Laat niet in. .

 5. @vijfvoortwaalf, precies. Het stuk drek – een man heeft karakter – dat niks leuker vond dat een weerloze demonstrant in elkaar te knuppelen. Het stuk drek dat kind aan huis was bij het stemmingtrap-programma van Jeroen Pauw en Paul Witteman van de ‘verschillige’ VARA al waar het zijn fascistische diarree de vrije loop kon laten…

 6. Links,

  Wel grappig..als je de reacties leest in de telegraaf onder dat schoonmaakbericht,ben ik helemaal verbaast hoeveel autochtonen ineens zo blij worden met een schoonmaakbaantje.
  Zien ze nu pas in dat ze ook werkster,veegploegmedewerker,toiletontstopper mogen worden?en ze zijn ook zo enthousiast erover.
  Nou snel geregeld dan genoeg sollicitanten in de schoonmaak dus…als nou een werkgever in de zorg ook zoiets zegt….dan weer rijen enthousiaste autochtone sollicitanten? Handig heel slim om zo autochtonen op moeilijke werkplekken te krijgen…even over allochtonen zeiken en hup ze staan in de rij..nu de tuinders nog even roepen we willen geen buitenlanders..en tjoepa duizenden juichenden die ineens wel willen in de tuinderij

 7. Schoonmaakbedrijfhouder wesley gisteren bij p en w…
  Hij had een enquete gehouden onder klanten van het bedrijf of zij allochtonen of autochtonen als schoonmaker wilden…
  Maar helaas werd wesley niet gevraagd wat de reden was dat hij deze enquete hield..het is immers niet zo gebruikelijk dergelijke enquetes onder je klanten te houden.

  Wellicht ik vind dat het lijkt of er door derden wordt opgestookt om werkgevers dit te laten doen..
  Dat uitzendbureau waar een moslima solliciteerde,was ook een hollands bedrijf en verwachte van hun medewerkers ook hollands te zijn.

  Welke bedrijven volgen zou ik zeggen..
  Straks woningverhuurders die alleen autochtonen huizen willen geven?

 8. Tsja,
  De fabrieken uit de jaren 60/70 hebben geen arbeidsimmigranten meer nodig..dus voor de huidige baantjes eigen volk eerst??
  Er zit mijnsinziens wel een denktank achter deze plots opkomende ontwikkelingen..uitzendbureau die een nederlands beleid met nederlandse werknemers wil en diens klanten nederlandse uitzendkrachten wil leveren die er nederlands uitzien.
  Schoonmaakbedrijf die zelfs vanuit eigen?? Overweging enquetes houd onder klanten of zij allochtonen wel of niet in dienst willen laten.

Reacties zijn gesloten.