7 gedachten over “Deze blaaskaak verdient 416000 euro per jaar”

  1. Ah ja, maar zijn rijkdom komt van het sparen hoor! Daarmee is hij al de 2e vandaag met dat verhaal. Eerder vandaag klaagde ook grootverdiener @peterverhaar al op Twitter dat hij zo zwaar gestraft werd omdat hij zo goed gespaard had. Gevraagd of de exorbitant hoge bankenbonussen hem bij dat sparen geholpen zouden kunnen hebben werd ik door Peter uit zijn TL gekickt met de mededeling dat hij geen zin had in mijn ‘FNV praatjes’…

    arrogance and ignorance go hand in hand..

  2. Hoe kun je als gristen nu zo’n tweet plaatsen? Of als weldenkend mens? Sparen? En het dan uitgeven aan een Ducati van een kleine 18.000 euries. De echte (originele katholieke Volkspartij)man houdt het op meer willen zijn dan het volk. Geleerd van het Partido Popular waar het CDA nauw mee samenwerkt in het EP? Type grootgrondbezitters en huis-uitzetters? Jakkes, dat die man een rotkop heeft kan hij niet helpen, maar het kleine piemoltje compenseren met een vette motor, daar bestaat therapie voor!

  3. ‘Hard werken en goed sparen’, wat een kletskoek. De mensen die het hardste moeten werken, verdienen meestal het minst en als je goed spaart raak je je geld vanzelf kwijt met de belachelijk lage rentestanden van de laatste jaren. Die compenseren de inflatie niet eens.

  4. Heb ik een kennis die steeds Mercedessen verslijt, vroeg ik hem waarom steeds de “driester” op de voorkap aanwezig moet zijn, antwoordt die grapjas : ” Om beter op de motoristen te kunnen mikken”, gaat-ie daarna van het lachen kronkelen.

Reacties zijn gesloten.