Ex-PVV’ers samen in nieuwe fractie

De voormalig PVV-kamerleden Louis Bontes en Joram van Klaveren gaan samen een nieuwe fractie in de Tweede Kamer vormen. Dat hebben ze vandaag besloten. De twee gaan vanaf nu in de Kamer samenwerken, ondersteund door vier medewerkers.

Bontes en Van Klaveren willen de komende tijd gebruiken om te werken aan een nieuwe partij op rechts.

(Lees verder bij de bron van dit artikel)

Via: Google-news:: PVV

19 gedachten over “Ex-PVV’ers samen in nieuwe fractie”

 1. Mijn hemel, alsof we nog niet genoeg rechtse partijen hebben. Wanneer wordt er weer eens een links partij opgericht, die hebben we veel harder nodig.

 2. De teloorgang zou een nog betere naam zijn.
  En der Untergang zal ook wel niet lang op zich laten wachten.

 3. Bontes? Was die ook niet keeper bij Rhoda JC. Ja, ik dacht het wel hoor. Ik zag hem eens op de middenstip een ontzettende luchtbal maken. Het is eigenlijk ook nooit meer helemaal goedgekozen Maar een vervanger viel niet mee want wie wil er nu bij Rhoda JC.
  Ik zou er mijn schoonmoeder nog om verdobbelen. Grappig evengoed, dat zo’n gast hier dan weer zomaar opspeelt in zo’n blog. Het leven zit toch maar slim in elkaar. Je zou er haast gelovig van worden, of een valse wicca met een wichelroede.

 4. De ene nazi in die club kan dan ijveren voor het door de politie uit de bus knuppelen van dames met hoofddoekjes en de andere nazi in die club voor razzia’s….
  Een lang leven is die club trouwens toch niet beschoren want die weekdieren kunnen niet zonder een ‘Lijder’ om achteraan te lopen.
  Gore nazi’s blijven het hoe dan ook, met of zonder der Schlümpfe-Führer Geerdolf Witler…

 5. Ha ha Kiertje, goeie reactie weer! Tuurlijk hebben we zoveel mogelijk verdeeldheid nodig bij rechts maar toch één kleine kanttekening bij je opmerking. De samenwerking van de twee éénpitters op rechts die nu als tweemanfractie verder gaan is nu juist het tegenovergestelde van die gewenste verdeeldheid, ze gaan juist samenwerken…

 6. Er is ook nog een club van Daniël van der Stoep (europarlementariër en ex-PVV). Die wil eveneens ‘fatsoenlijk’ rechts zijn. Het wordt druk met fatsoensrakkers.

 7. Maar is het al duidelijk wie de volgende ‘leiderfiguur’ op domrechts gaat worden? Enig propaganda van deze discutabele sujetten gemakshalve even daargelaten, in het riool. Henk en Ingrid ‘verlangen’ (naar) een leiderfiguur. Dat geeft hen een doel in hun leven, waar ze telkenmale ‘Geert/ Pim/ Theo heeft/ had (toch?) gelijk’ kunnen schreeuwen zonder ook maar een seconde die grijze massa naar behoren te gebruiken.

  NSB’ers die ‘goed dachten te doen’ hadden eerder ook al zoiets. Maar dat uiteraard terzijde.

  Overigens juich ik iedere versplintering ‘op rechts’ toe. Fuck the Anarchist in meh.

 8. Grappig dat Rikus meteen met de term “afvallige” komt , Fundamentalisten denken allemaal hetzelfde

 9. @Al,

  Inderdaad, die term ‘afvallige’. Wilders is de nieuwe messias en al wie in hem gelooft, volge hem.

Reacties zijn gesloten.