Teeven & Co. leven zich uit op kinderpardon

Het leek zo mooi, kinderen die hier waren geworteld, mochten hier blijven met hun familie. Trots was de PvdA! Hadden ze toch mooi geregeld met de VVD in het regeerakkoord! Alleen jammer dat VVD-ers het ook uit moeten voeren. Dan heb je als PvdA helemaal niks bereikt. Nul komma nul. Sta je met lege handen en een bek vol tanden.

Waarom ben ik zo boos? Omdat er een kinderpardon was voor kinderen die in hun korte leven lang genoeg in Nederland waren om hier te mogen blijven. Nou hebben grote mensen in het algemeen geen benul van wat er in een kinderleven omgaat en vond ik die 5 jaar al verschrikkelijk lang. Als een kind 10 is, is dat de helft van zijn/haar leven en nog minder dat ze zich bewust zijn van dingen. Als een kind van 6 dus 4 jaar in Nederland is, dan moet dat kind maar terug naar zijn ellende? Hoe onmenselijk kun je zijn?

Nu blijkt ook nog dat die IND-gestapo ‘ruimhartig’ is omgegaan met de mogelijkheden om afwijzingen te regelen. De Nationale Ombudsman gaat vragen stellen, want kinderen die niet in een asielzoekerscentrum wonen, maar al in een gewoon huis en gewoon naar school gaan, moeten terug. Want vallen niet onder de regeling. Hoe schandalig idioot wil je het hebben? Linda Voortman (GL) snapt niet waarom Marit Maij (PvdA) nog steeds blij en trots is. Ik ook niet, ik snap echt niet hoe een PvdA’er het tegenwoordig nog presteert om trots te zijn.

3 gedachten over “Teeven & Co. leven zich uit op kinderpardon”

 1. “Dullaert heeft een brief aan staatssecretaris Teeven gestuurd, waarin hij vraagt hoe de Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND) naar de dossiers heeft gekeken. “Ik heb daar op dit moment simpelweg geen zicht op, want die informatie blijft achter gesloten deuren.” ”
  De Tweede Kamer behoort het functioneren van de regering te controleren. Dullaert krijgt, naar oud-VVDs traditie, geen inzicht. Nu zou de Tweede Kamer, belast met de controle over het functioneren van de regering, aan zet moeten zijn. Doe GVD eens voor een keer je best!

 2. De pvda wist of kon weten dat als je de buitvoering van een dergelijke maatregel in handen legt van een nazi, fascist of bruinhemd als teeven, je een maatregel treft die niets voor stelt.
  Teeven heeft niets met kinderen of menselijkheid.
  En die tweede kamer? We kunnen ze net zo goed afschaffen.
  Ze zijn gewoon niet opgewassen tegen het malafide stelletje dat er zit.
  En de kinderen zijn de dupe.

 3. Nederland is voor zover ik weet het enige land ter wereld dat kinderen die hier zijn geboren en opgroeien de grens overgooit. Ik snap niet dat PvdA’ers het überhaupt nog als collaborateurs met het fascisme nog durven zich in het openbaar te vertonen. Maak ze tot paria van jullie gezinnen, jullie straten, jullie buurten, de bedrijven waar je werkt, de verenigingen waar je lid van bent etcetera. Kijk ze met de nek aan, draai je hoofd vol walging weg als ze ergens binnenkomen, beschimp ze, bespot ze..laat op alle manieren die je maar kan verzinnen merken wat voor een onvoorstelbare klootzakken het zijn…

Reacties zijn gesloten.